Mexicanske møbler efterbehandling

July 14

Traditionelle mexicanske møbler varierer i stil, design og form, fra utilitaristisk fartøjer til skulpturelle bænke. Ud over de udsmykkede spansk kolonial stil møbler, som er europæisk-inspireret, er mexicanske land antikviteter også en vigtig del af landets kulturarv. Beslutte, hvilken type look du ønsker og gå derfra.

Væsentlige møbler

Start med en autentisk stykke af mexicanske møbler. Et par møbler stykker findes overalt i næsten alle hjem i Mexico. Disse omfatter to typer af opbevaring kister: petaquillas, eller små kufferter, som har håndtag og baules, som har rundet eller hvælvet toppe med matchende baser og drejede ben. Tabeller har enkle toppe med vendte, malet, koniske eller buet ben. Stolens ladder-backed cantina er en mexicansk-stil korte.

Sørgeligt land antikviteter

Mexicanske antikviteter er normalt farvestrålende med et bedrøvet udseende. Du kan simulere års slid og ælde af sørgeligt en nyligt malede overflade. For en autentisk mexicansk udseende, start med et stykke af møbler med en simpel endnu detaljerede udseende, ligesom en bænk med en flosset ryg eller en tabel med udskårne ben.Begynde den smertelige proces af første maleri en tyk frakke af maling på overfladen og venter på det tørre. Derefter tage en stålbørste eller en skuresvamp og gnid overfladen, fjerner nogle af lag af tyk maling i en tilfældig måde. Sandpapir kan også bruges.

Spansk kolonistil

Når du tænker på lakering et stykke i spansk kolonistil, mener, at udarbejde og blank. Mens stil med møbler er det samme som mexicanske landstil, er finish mørke, rige og skinnende. Brug enten højglans maling eller anvende en shellac lak på en bare-malet stykke. En antik look, kan du kombinere en aldrende lak, der er specielt formuleret til at se gamle, med Krakkeleret lak, der er specielt formuleret til at simulere en revnet overflade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com