Michigan bygningsreglementer for beton terrasser

March 7

Michigan bygningsreglementer for beton terrasser

Michigan har regler for opførelsen af beton terrasser, ligesom den gør for træ dæk. Før byggeriet kan starte, skal du indhente de nødvendige byggetilladelser, Vælg en ordentlig arbejdsplads og fjerne markeringen. Placeringen af terrassen og visse design påvirker, hvordan en konkret gårdhave skal konstrueres. Når du bygger en konkret gårdhave i Michigan, der tre separate inspektioner kræves på forskellige punkter i byggeriet.

Byggetilladelser

Før byggeriet på en konkret gårdhave kan begynde, skal du indsende en bygning kan anvende. Dette program omfatter tre sæt af plot planer for den ønskede gårdhave plads. Dette plot plan bør angive hvor terrassen ville befinde sig, dens samlede dimensioner (bredde, længde og areal) og tilbageslag side, bagfra eller forhave. I Michigan, beton terrasser er forbudt fra bliver bygget for tæt til nogen nederlag (område af egenskaben over hvilket er forbudt i enhver bygning) eller servitutter (sædvaneret områder som fortove og gangstier). Til beton terrasser med footings, skal du også fremlægge et udfyldt tværsnit diagram af den færdige patio, som viser dybden af footings (mindst 42 inches), højden af gårdhaven og udfyldning anvendes.

Konstruktionskrav

Når du forbereder området for byggeri, fjerne alle vegetation og muld uden at ændre karakteren af jorden. Beton terrasser bygget op mod kældervægge kræver skyttegrav footings bygget på toppen af husets oprindelige footings. Michigan kræver en inspektion på dette tidspunkt i konstruktion for at sikre, at footings har været gravet til en ordentlig dybde. En anden inspektion finder sted, når bunden af terrassen har været fyldt med sand. Som minimum skal være fremstillet denne base af stramt komprimeret sand, der er mindst 4 inches tyk. Fyld derefter kronet med trådnet til at hjælpe kontrol revner når betonen hældes. Michigan kræver gårdhave plader til at være et minimum på 4 inches tyk. Når betonen har været hældt, kræver bygning kode en tredje og afsluttende inspektion.

Særlige krav

Michigan State boligbebyggelsen myndighed har specifikke designkrav til nogen konkrete gårdhave bygget for multifamily boliger. Alle boliger enheder, der er i stueplan leveres typisk med en konkret gårdhave. Som minimum bør denne gårdhave 80 kvadratfod for en regelmæssig familieenheden. Boliger, der er beregnet til ældre kræver kun terrasser, der måler 45 kvadratfod. Alle beton anvendes skal have en styrke rating på 4.000 lbs. pr. kvadrattomme på 28-dages trykstyrke på bedre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com