Micro-Suede sofaen rengøringsmaskiner

December 20

Micro-suede stof egner udseendet af ruskind på sofaer, stole og andre møbler mens tilbageholde den vanskeligt vedligeholdelse og rengøring procedurer, der skal overholdes af ejere af ægte ruskind. Stadig, som alle møbler, micro-suede sofaer kræver lejlighedsvis vedligeholdelse og selv de lejlighedsvise nødsituation oprydning. For dette er flere metoder og værktøjer tilgængelige.

Vakuum

Micro-suede er hård og fibrene er små, men støv, madrester og fnug kan være endnu mindre. Denne type af snavs ophobes uanset hvor folk sidde, tøj er lagt, og især hvor folk snack. En måde at klare micro-suede af disse forurenende stoffer er en støvsuger med en børste vedhæftet fil. Fordi micro-suede er delikat, bruge en blød børste vedhæftet fil, der ikke vil skade polstring. Alle dele af sofaen, herunder under sofaen, skal rengøres grundigt mindst en gang om måneden for at holde micro-suede ser sit fineste.

Damprenser

Spildt væske, i modsætning til de fleste støv og mad, kan pletten selv den mest pletbestandigt micro-suede sofaen hvis tilbage til at dvæle. Væsker såsom fedt, olie eller spildte drikkevarer, bruge en Damprensning enhed, såsom en Scunci damper eller tæppe læge polstring Steam Cleaner. Disse enheder bruger damp til at løfte væsker og andre snavs fra stoffet og kan fjerne problemområder, før de har chancen for at sætte. Denne proces, i realiteten giver sofaen dampbad og du kan udføre det regelmæssigt for at sikre sofaen forbliver ser på sit bedste.

Renseri børste

Selvom nogle gange dyrere, Renseri pensler giver en hurtig og grundig rengøring af sofaer og tæpper uden brug af skrappe kemiske rengøringsmidler. Disse børster kan enten drevet eller manuel og består af en eller flere roterende børster, der forsigtigt børste snavs fra mellem fibre på sofaen. Børstning med et renseri børste når ugen kan reducere behovet for en boligejer at støvsuge sofaen, selv om regelmæssig støvsugning kan stadig anbefales.

Vand og sæbe

Selv om ikke mekaniserede, er den gamle sæbe og vand trick en god måde at håndtere øjeblikkelig olieudslip oprydning. Brug en blød sæbe som opvaskemiddel blandet med en gavmild portion af vand. DAB denne blanding på de berørte område med et stykke køkkenrulle eller vask klud. Når det ramte område er blevet dækket, skal du bruge en tør håndklæde for at opsuge eventuelle overskydende fugt, indtil sofaen har tørret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com