Middel til at gøre tøj i skuffe lugten gode

April 27

Middel til at gøre tøj i skuffe lugten gode

Når du trækker dit tøj ud af skuffen, er det sidste, du ønsker for dem at lugter muggen. At gøre tøj gemt i skuffer lugt bedre ikke svært. Hvad du skal beslutte, er dog som særlige duft passer din stil bedst, så du ved hvad du skal gøre for at din skuffe til at forbedre lugten.

Cedar møbler

Cedar møbler bærer naturligvis woodsy lugten af cedertræ i træ. Tøj føres i cedar møbler vil komme ud duftende svagt af cedertræ, som er en lugt ofte identificeret som en maskulin duft, så om du kan lide lugten af cedertræ er op til personlig præference. Hvis du nyde duften men ikke har ægte cedar møbler, kan du købe cedar skuffe foringer eller cedar chips til at sætte i skuffer til at opnå samme virkning.

Tørretumbler ark

Guffe et par tørretumbler ark i skuffer, som du gemmer dit tøj i. Typisk duftende mennesker, der bruger stof skyllemiddel ark bemærke at duften svinder ved den tid, de lægger tøjet på. Dog af tucking et par flere af arkene i skuffen, vil duften vare meget længere. Brug den samme type af ark, som du bruger i tørretumbleren, så du ikke hober sig modstridende dufte på dit tøj.

Potpourri

Potpourri af enhver type i en skuffe gør tøjet tage på nogle af dets lugt. Løs potpourri drysses i en skuffe gør tøjet lugter godt men kunne få sammenfiltrede eller fast i tøj som trøjer. I stedet, bruge en potpourri taske eller lagt nogle løs potpourri i en lille taske lavet af bomuld eller en anden naturlige fiber klud, der indeholder potpourri mens lade duften.

Bagepulver

Bagepulver fungerer meget godt for at neutralisere lugte. Mange mennesker er følsomme over for kunstige lugte og parfume i vaske-og rengøringsmidler, der gør tøj lugter. En bagepulver beholder i en kommode hjælper absorbere lugte og gøre alle tøj lugter ren, som hjælper neutralisere alt for kunstig og stærke lugte, der kan klamre sig til tøj fra hvidvaskning og forhindrer også skuffer fra ildelugtende muggen eller gamle. Eventuelle andre ubehagelige lugter forårsaget af gamle møbler eller skuffer, som tidligere har haft kilder af dårlig lugt gemt i dem skal i sidste ende neutraliseres af bagepulver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com