Middelalderlige udsmykning ideer til Prom

August 16

Middelalderlige udsmykning ideer til Prom

Smide den fornemste prom i landet ved at dekorere spillestedet dans med varer der minder om middelalderen. I løbet af middelalderen, temaer af riddertiden, adel og Høvisk Kærlighed nået deres højde, og en high school prom er det perfekte sted at bringe disse ideer af gamle tilbage til livet. Dæk ud din prom hall med nogle af disse dekorationer at gøre gæster føle, at de dans på en middelalderlig Retten parti.

Gobelinerne

Gobelinerne nået deres højde som indretning elementer i løbet af middelalderen, specielt de 13 og 14 århundreder. Have vævede tapeter pryder væggene i et hjem eller borg var en redegørelse for status og rigdom i løbet af middelalderen. Sted replications af berømte middelalderlige gobeliner, såsom "The Lady og the Unicorn" serien og Bayeux-tapetet langs væggene i dit dance hall til at omdanne din prom til en part passer til de europæiske aristokrati af gamle.

Rustning og våben

Hænge elementer, der ligner rustning båret eller brugt af riddere i middelalderen langs væggene i din prom dance hall til at skabe en ægte, middelalderlige stemning. Mens fuld dragter af rustning, stål sværd og kæde mail kan være svært at komme med, mange part levering butikker og online forhandlere tilbyder realistisk reproduktioner af middelalderlige rustning og våben, der gør en stående indtryk når det bruges som udsmykning poster. Oprette en visning af hjelme, bryst-plader, skjolde, krigen akser og lanser, der ligner genstande, der anvendes af riddere i middelalderen for par for at tage formelle billeder med eller ved siden af som de kan afgive deres stemme for den middelalderlige skolebal konge og dronning.

Majstang

Afsætte nogle plads på din prom dansegulvet til en middelalderlig majstang, en høj post dekoreret med blomster guirlander, bånd og streamers, der er blevet bygget for at fejre starten på foråret siden middelalderen. Har prom gæsterne vise deres middelalderlige dans færdigheder ved at deltage i traditionelle majstang danse eller tage par billeder i nærheden af denne indretning punkt at huske deres nat tilbragte i middelalderen.

Våbenskjolde

Pryde væggene i din prom dance hall med en række af våbenskjolde som dem brugt af adelen og adelen i middelalderens Europa. Fleur-de-Lis design, en online kilde til oplysninger om våbenskjolde, tilbyder detaljerede forklaringer af de symboler, der anvendes i traditionelle familie kamme. Har din prom Udvalget oprette et våbenskjold for din high school eller bede gæsterne at forelægge eksempler på deres familie våbenskjold, som du genskabe for display på dansen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com