Middelhavet hjem udsmykning stilarter

June 3

Middelhavet hjem udsmykning stilarter

Langs kysten af Middelhavet, blå nuancer af himmel og vand blandes med cremet hvide og gule, rige røde og grønne og mørke jordfarver af de omkringliggende landskaber. Farver og teksturer af miljøet påvirker arkitektur i regionen, samt interiør design.

Grækenland

De Grecian landskab er et studie i blå og hvid. Den pastel blå himmel, den dybe blå-grøn af havet og den lyse hvide af de glatte sandstrande skabe en fantastisk farvepalet og tilbyder et rigt udvalg af teksturer at inspirere Boligindretning.

Mørke trægulve parret med hvidkalkede vægge skaber en baggrund, angivet for kontrast. Bruge hvid og blå tekstiler til polstrede møbler, valg af møbler med bløde, buede linjer og dyb polstring. For at supplere kontrasten, bruge guld-Indrammede Oliemalerier og naturlige træ eller reed vindue nuancer. Tilføje visuelle interesse og blødhed med store potteplanter, pyntepuder, og et område tæppe.

Italien

Den italienske Middelhavet er et varmt klima med blå himmel og pink-hued strande badet i bløde gule sollys. Denne farvepalet oversætter til guld tekstureret vægge og rustikke tile gulvbelægning.

Møbler er udsmykkede med indviklede udskæring, betrukket med trykte tekstiler. Beaded lampeskærme, frynsede sengelinned og lagdelte vindue behandlinger er vejledende for italienske Middelhavet indretning.

Brug en bred farvepalet, herunder guld og solrig gule, lyserøde og røde og grønne grønne sammen med dyb lilla nuancer med røde undertoner. Værelser i italiensk Middelhavet indretning er fyldt med møbler, med siddepladser arrangeret tæt sammen, og hylderne fyldt med keramik, retter, muslingeskaller og bøger.

Spanien

Varmen i det spanske Middelhavsområde inspirerer en kulinarisk farvepalet. Chile rød, drue grøn, citrongul og aubergine lilla kontrast med subtile nuancer såsom hvede og æggeskal.

Bruge polstrede møbler med valsede arme og krumme ryg. Brug ensfarvet stof i de mørkere farver på paletten i naturmaterialer som bomuld, hør, ruskind og læder. Omfatte spisestole med lamel rygge og påklædt. Borde med glas toppe og smedejern ben tilføje stoflige interesse for indretningen.

Omfatte klædeskabe med udsmykkede hardware, åbent-front frysedisk og low-boy kister. Disse hårdt etui varer kan males med blomsterdesign vinstokke eller i rige farver som paprika eller guld.

Bruge flise gulv i hele design-ordningen. Ler fliser, såsom Saltillo, fungerer godt i køkken og udendørs værelser. Tilføje malede kakler til køkken backsplash så godt. I levende områder, kan gulvene trægulv eller fliser. Tekstureret vægge malet gule, hvide eller røde tilføje prikken over i'et til spansk Middelhavs-design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com