Middelhavs køkken flisebelægning ideer

August 12

Middelhavs køkken flisebelægning ideer

En middelhavs køkken tema er eksotiske og farverige, så flise skal afspejle den dramatiske karakter af rummet. Middelhavs køkken fliser kan bruges på etager, som en backsplash eller trim i køkken design. En global Middelhavet tema indarbejder farve, tekstur og mønster i en Boligindretning, giver en æstetisk tilføjelse til rummet.

Bland forskellige størrelser af fliser

Du kan tilføje dimension til en Mediterranean-inspirerede køkken ved hjælp af forskellige størrelser af fliser i gulvet eller som en backsplash. Da de fleste fliser har en kvadratisk form, kan du mikse og matche mindre fliser med større fliser til at oprette en kompleks design. De forskellige størrelser kan blandes tilfældigt, eller de kan være organiseret i rækker efter størrelse. For eksempel, kunne du have en række 4 x 4 tommer fliser med en række af 1 x 1 tommer fliser over eller under rækken. Generelt, gulvbelægning ser bedre med 4 x 4 tommer fliser blandet med større 12 x 12 tommer fliser. Små fliser kan være optaget i et gulv design. Blanding og matching forskellige størrelser fliser kan bringe en eksotiske appel til din middelhavs køkken.

Vælg levende fliser farver

En af de mest øje-tiltalende middelhavs køkken flisebelægning ideer er at bruge farvestrålende fast eller mønstrede fliser til at oprette gulv, en backsplash eller en mur af flise. Disse dekorative fliser kan være en ensartet farve som rød, kongelig blå, aqua, turkis eller gul, eller du kan bruge en blanding af farvede eller mønstrede fliser til at skabe en mosaik. Hvis du mikse og matche et stort antal af farvede fliser, er det bedst at bruge de mindre 1 x 1 tommer eller 4 x 4 tommer firkanter. Hvis du går til en monokromatisk look, derefter holde sig med den samme mønstrede eller ensfarvet flise i hele.

Kontrast gulv og væg fliser

En middelhavs køkken kan optage to forskellige fliser teksturer i beboelsesrum. For eksempel, gulvet kunne være designet med stor 12 x 12 tommer sandsten fliser, men backsplash bag komfur og håndvask kan have små 1 x 1 tommer keramik eller porcelæn fliser. Variationer af skifer, sten og glas fliser kan også bruges til at bringe teksturen i den middelhavsinspirerede køkken design. Som en generel retningslinje skal ikke bruge mere end to forskellige teksturer af fliser i et køkken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com