Mider på Dracaena Sanderiana

February 14

Mider på Dracaena Sanderiana

Dracaena sanderiana er mere almindeligt kendt som lucky bamboo, som ofte er placeret i Potter og anvendes som en stueplante. Indfødte til Afrika, lucky bamboo siges at bringe rigdom, lang levetid og lykke til hjemmet. Denne plante er normalt hårdføre, men det er modtagelige for spider mite skadedyrsangreb, som skader dens sundhed og vigor.

Identifikation

Spider mider er meget små skadedyr fælles for indendørs planter. Disse skadedyr kommer i en række farver som rød, grøn eller brun. Spider mider er ikke insekter, men medlemmer af familien Tetranychidae, der har otte ben i stedet for seks. Nogle arter af spider mider producere silkeagtig webbing, der er tilbage på grene og blade af værtsplanter, som er et symptom på tunge angreb. Svære angreb af spider mider kan forårsage alvorlige skader på værtsplanter og ofte forårsage planter til at dø.

Effekter

Dracaena sanderiana befængt med spider mider ofte udvikle lysbrydende blade fra fodring. Spider mider feed på vært plante blade ved at placere deres mouthparts i bladene og fjerne plante sap. Når store mængder af sap er fjernet, bliver bladene af angrebne planter bronzed og fordrejet. Bladene af Dracaena sanderiana kan slippe for tidligt og anlægget kan dø, hvis efterlades uden opsyn.

Naturlig kontrol

Vand sprøjter er ofte effektive til at reducere spider mite populationer i Dracaena sanderiana. Spray dit anlæg med en livlig strøm af vand flere gange hver uge. Dette slag spider mider fra blade og grene af dit anlæg, at holde deres befolkninger på et lavt niveau. Sprøjtning dit anlæg med vand vil også hjælpe med at fjerne eventuelle silke remme på den plante, som kan forsinke æglægning. Ved hjælp af denne metode vil også hjælpe med at forhindre tørkestress, som kan gøre spider mite skadedyrsangreb mere alvorlige. Skære og fjerne enhver stærkt beskadigede blade og kassere dem for at forhindre spredning af mider til andre potteplanter.

Kemisk kontrol

Hvis spider mite skadedyrsangreb er tunge og forårsage omfattende skader til dit Dracaena sanderiana, skal du muligvis anvende insekticider. Gartneri olier er ofte effektive til at reducere spider mite skadedyrsangreb på potteplanter. Anvende disse produkter grundigt, at fokusere på undersiden af plante blade. Sæbe løsninger kan også hjælpe med at fjerne spider mider. Kombiner 1 tbsp. flydende opvaskemiddel med 1 qt. vand, gælder det for dit anlæg og skyl. Nogle planter er følsomme over for sæbe løsninger, så du kan ønske at prøve det på en lille del af anlægget før du anvender over det hele. Hvis ingen bivirkninger er noteret inden syv dage, kan du gå videre og anvende sæbeopløsning på hele anlægget. Hvis disse metoder mislykkes, skal du købe en miticide for at eliminere mider. Vælg et produkt med den aktive ingrediens bifenthrin for de bedste resultater. Hvis du ikke kan få spider mider under kontrol, kan det være nødvendigt at kassere dine Dracaena sanderiana.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com