Midten af århundredet pejs værktøjer

February 1

Midten af århundredet eller midten af århundredet moderne, er et design-form, som oplevede sin storhedstid i slutningen af 1930 ' erne indtil i midten af 1960 ' erne. Stærkt påvirket af skandinavisk design, midten af århundredet design tendens til at være slanke og naturlige. Danmark ført an med sit moderne design, som ofte anvendes teak træ, og fortsætter med at være den største producent af møbler og tilbehør i denne stil.

Midten af århundredet moderne

Midten af århundredet moderne er navnet givet til design skabt i slutningen af 1930 ' erne gennem midten af 1960 ' erne, af forfatter Cara Greenberg. Inspireret af Frank Lloyd Wrights designprincip, æra så indflydelsesrige værk fra Skandinavisk og brasilianske arkitekter og designere. Midten af århundredet hjem begunstiget stolpe og bjælke byggeri med åbne grundplaner og store vinduer. Boliger bygget i denne æra var kalder Californien moderne. En nylig tilbagevenden til midten af århundredet nostalgi har været ansporet af den populære TV-serie, gale mænd, og har øget interesse og værdi for elementer af æra.

Bemærkede designere

Midten af århundredet modernistiske æra er ikke uden sine stjerner. Blandt dem, der er kendt for at have designet pejs værktøjer, der kan nu købes som antikke eller vintage elementer omfatte George Nelson, Donald Deskey, Arne Jacobsen og Luther Conover.

Hvor man kan finde

Midten af århundredet møbler har aldrig gået ud af stil og dens indflydelser kan stadig ses i skandinavisk design. De fleste store byer i USA vil have mindst én eller flere danske boligtekstiler butikker, der tilbyder den bedste mulighed for at finde gengivelser eller moderne homages til midten af århundredet stil. En række pejs værktøjer kan også findes online, men være parat til at betale smukt som flere af disse websteder tilbyder designer værktøjer prissat i rækken af $1.200 til $1.800. Den frygtløse shopper vil finde langt mere konkurrencedygtige priser på Internet auktion websteder med priser, der er langt mere rimelige. Trade-off med de anvendte varer er slid og ælde.

Design

Midten af århundredet tilbehør varierer i stil og design, men har tendens til at udstillingsvindue to vigtige funktioner, enkelhed og naturlige former. Pejs tilbehør fra æra--som pejs værktøjer, andirons og pejs skærme--er stærkt påvirket af Dansk Design, en minimalistisk bevægelse, der har overvejet en vigtig del af midten af århundredet modernistiske æra. Pejs værktøjer kan forventes at have lange, tilspidsede funktioner. Poleret træ håndtag af teak eller valnød vil ofte supplere messing eller støbt jern værktøj ender. Messing er et populært valg for all-metal pejs værktøjer, som har tendens til at funktionen slanke, næsten futuristisk design.

Reproduktioner

Autentiske midten af århundredet pejs værktøjer kan findes i antikke butikker og på internettet, men alder og brug har reduceret udvalget. Flere moderne designere har taget til fremstilling overkommelige reproduktioner. Teak håndtag og lang tilspidset profiler er betragtes som de mest autentiske elementer når opsøger reproduktioner.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com