Miele 30 S/C dobbelt ovn specifikationer

May 15

Miele 30 S/C dobbelt ovn specifikationer

Miele 30-tommer selvrensende dobbelt ovne har udvidede funktioner. Miele er en producent af køkkenmaskiner baseret i Tyskland. Virksomheden producenter ovne, støvsugere, køleskabe og tøjvask udstyr. Ud over den 30-tommer dobbelt ovn tilbyder Miele enkelt ovne, damp ovne og komfur.

Bagning funktioner

Ovnene omfatter temperatur sonder, automatiske ristning, intensiv bagning og automatisk temperatur udvalg baseret på typen mad kogt. Den intensive bagning cyklus kombinerer ovn varme med konvektion bage mad hurtigere og føje til sin sprødhed. De automatiske funktioner tillader brugere at drage fordel af de programmerbare tastatur at vælge typen af fødevarer og sin vægt til at bage mad netop uden at konsultere en opskrift. Når du bruger ovnen sonden, ovnen anslår mængden varme som kræves for at afslutte mad, og hvis der er tilstrækkelig varme i ovnen, det slukker automatisk, elbesparelser.

Funktioner

Ovnene kommer med seks stativer og en stegt sonde. Der er to ristning pander samt en dobbelt rotisserie. Ovnene udnytte infrarød bagende med to zoner tilgængelige. Bagende skaber intense varme, nok char eller brun mad eller toast brød. Ovnene bruge fire halogen-monteret lys til at distribuere lyset jævnt i hele ovnen. Hver ovn har sin egen timer, der kan indstilles til at forsinke bagning. Brugere kan indstille sproget på den ovn menu. Kontrollen kan også indstilles til metrisk eller engelsk temperatur viser.

Udseende

Miele byder på ovnen i to forskellige finish, enten sort emalje og rustfrit stål. Virksomheden tilbyder fire forskellige håndtere stilarter, selv om tre af håndtagene anses for muligheder og koste mere. Hver ovn har et stort glasvindue, der tillader dig at observere mad som det bager. Kontrolpanelet for begge ovne sidder over den top ovn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com