Mikrobølgeovn fejlfinding & reparation

October 11

Moderne mikrobølgeovne er designet til at vare i mindst fem år, men du kan stadig har problemer med dem. Undgå at betale for dyre reparationer og service tekniker gebyrer, og løse mindre problemer med din mikrobølgeovn. Forsøg ikke at udføre større reparationer på en mikrobølgeovn, da disse er kompliceret og kan være farlige for forbrugerne mest. Altid unplug din mikroovn før forsøger eventuelle reparationer.

Ikke tænde

Hvis mikrobølgeovnen ikke vil tænde på alle, skal du kontrollere, at det er sluttet til en levende stikkontakt. Test stikkontakten med en lampe. Undersøge din husstand circuit breaker, og nulstille hvis udløst. Kig på hjemmet sikringer, og erstatte sikringer, hvis de har brudt ledninger eller sort. Helt lukke mikrobølgeovnen døren, og vælg en mikrobølgeovn indstilling. Kontroller, at du at vælge en indstilling for madlavning og ikke indstilling af timer. Hvis døren ikke helt tæt, ren døren pakninger. Hvis mikrobølgeovnen ikke har nogen varme, men det kører, undersøge den interne dørkontakt, og Udskift hvis tæret eller brændt ud. Kald en autoriseret mikrobølgeovn tekniker, hvis du oplever nogen andre problemer med magt.

Gnister/Buedannelse

Hvis du ser gnister i din mikrobølgeovn, stoppe mikrobølgeovnen, og fjerne enhver metal objekter, herunder aluminiumsfolie eller kogegrej med guld eller sølv foring. Buet ligner mini-lightening storme i din mikrobølgeovn. Dette er på grund af mad eller væske oprustning, som forårsager brænde pletter på interiøret i din mikrobølgeovn. Sand ud brænde pletter på mikroovnen, og bruge mikroovn interiør maling til at dække over den sektion, du bare slebet. Erstatte bølge guide, hvis det har forbrændinger på den.

Pladespiller

Pladespilleren er den plade, der roterer din mad. Hvis pladespilleren er ikke bevæger sig, skal du kontrollere, at du korrekt har placeret det på karrusellen nedenunder. Rense bunden af pladespilleren og alle komponenterne, karrusel, hvis det stadig ikke vil slå. Kontrollere karrusel motor ved at fjerne pladespilleren og bunden af mikrobølgeovnen. Motoren er placeret lige under pladespiller karrusel. Hvis motoren er tæret eller brændt ud, erstatte den.

Yderligere spørgsmål

En mikrobølgeovn kan forstyrre omkring apparater. Flytte mikroovn fra disse andre apparater, og kontrollere, at mikrobølgeovnen døren lukkes helt. Hvis ikke, rense pakninger, eller erstatte døren, hvis den er skæv. Mikroovn kan udlede en lugt eller ryge, når du først bruge den. Dette er normalt og forsvinder efter brug af mikroovnen et par gange. Hvis mikrobølgeovnen er ikke-sammenhængende madlavning problemer (dvs. ikke starter én gang, men begynder efter et par sekunder), så har du et problem med dens kredsløb. Kontrollere alle af kredsløb, og ser for løse forbindelser. Erstatte eller re lodde disse forbindelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com