Mikrobølgeovn udsender stråling?

May 11

Mikrobølgeovn udsender stråling?

Mikrobølgeovne ikke teknisk tilbereder fødevarer, som konventionelle visdom besidder, i det mindste ikke på den måde, at konventionelle ovne og komfur toppe tilberede mad. De bruger mikrobølgestråling for at fremskynde rotation af vand partiklerne inde i mad. Friktion fra partikler bevæger sig mod en anden fører til en hurtig stigning i den indre temperatur i maden. Fordi mikrobølgeovne bruger stråling til at producere denne effekt, er mange brugere forståeligt nok bekymrede over de mulige virkninger af distribuere stråling inde i deres køkkener og boliger.

Mikrobølgestråling

Mikrobølgeovn er en særlig form for elektromagnetisk radiofrekvensenergi. Mikrobølgeovn er betydeligt svagere end andre former for stråling såsom x-stråler eller gammastråling. Et andet vigtigt mellem mikrobølger og andre former for stråling er at mikrobølger ikke dvæle i området hvor de bruges. For at lægge det en anden måde, når du slukker din mikrobølgeovn, mikroovn er elimineret form indersiden af mikrobølgeovnen og enhver området omkring den.

Stråling Output af mikrobølgeovne

I enhver moderne mikrobølgeovn, der ikke fejl, vil ingen mikrobølgeovn flygte fra området madlavning inde i mikroovnen. Hvis ovnens segl eller døren er beskadiget, hvis forseglingen er beskidte, eller hvis hængsler og låse er beskadiget eller snavset, kan nogle mikrobølgestråling sive ud, mens ovnen er i drift. Selv om nogle mikrobølgeovn flygte, ville de udgør nogen sundhedsrisiko for mennesker i nærheden. Føderale regler kræver mikrobølgeovn til at blive bygget, så selvom alle af strålingen siver ud af mikrobølgeovnen, strålingsniveauer stadig langt under dem, der ville være at udgøre en sundhedsrisiko for mennesker.

Mulige farer

Ældre modeller af mikrobølger havde en tendens til at blande sig med udførelsen af ældre modeller af pacemakere, men fremskridt inden for teknologi, der anvendes til fremstilling af både pacemakere og mikrobølger har praktisk talt elimineret dette problem. Stadig, hvis nogen i hjemmet bruger en pacemaker og føles svimmelhed eller svaghed mens stående i nærheden af mikrobølgeovnen, har dem bevæge sig væk fra mikrobølgeovnen straks og underrette en sundhedsperson af spørgsmålet.

Andre overvejelser

Mikrobølgeovn tilhører en kategori af stråling energi vides at forskere som "ikke-ioniserende stråling," som også omfatter lavenergi-UV-stråler, synligt lys og infrarøde stråler. Denne kategori af stråling er ikke menes at forårsage nogen observerbare skade på menneskers sundhed eller øge risikoen for kræft hos mennesker. Højspændingsledninger, mobiltelefoner, fjernsyn og computerskærme også give off ikke-ioniserende stråling. Det er højst usandsynligt, at selv en betydeligt beskadiget mikrobølgeovn vil afgive farlige niveauer af stråling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com