Miljø at dyrke Alaska ærten planter

October 11

Alaska ærter er et udvalg af engelsk ærter. Denne række ært begynder modning så tidligt som 55 dage efter plantning, hvilket gør det en af de tidligste ært planter. Alaska ærter er en favorit sort til konservesindustrien, madlavning og frysning. Selv om disse ærter vokser forholdsvis let, kræver de et passende miljø til at skabe optimal kvalitetsråvarer.

Temperatur

I modsætning til mange haveplanter modstå Alaska ærter kølige temperaturer. Det bedste tidspunkt at starte frøene er efter jord temperaturen når omkring 40 grader Fahrenheit. De unge planter kan modstå lys frost men fordel fra en løs lag af muld, som frisk halm, for at isolere bladene og vinstokke i tidligt om foråret. Alaska ærter ikke vil tåle varmt, fugtigt temperaturer og har tendens til at stoppe produktionen af inden varmen sommer. De gør et godt forår og falde afgrøde i de fleste klimaer, men egner sig til en vinterafgrøde i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 og varmere.

Jord

Alaska ærten planter foretrækker jordbund med en pH-niveau mellem 5,8 og 7.0. En grundlæggende jord testkit kan give værdifulde oplysninger om sundhed af din eksisterende havejord. Tilføje kalk til syre jord og svovl til basisk jord vil hjælpe bringe pH-niveau i det foretrukne interval. Disse ærter overleve i en række forskellige jordtyper, men trives i løs, veldrænet jord. Løsne jorden til en dybde på omkring 10 inches vil give et indbydende miljø for rodudvikling af nye. Arbejder nogle vegetativ kompost i tung lerjord vil hjælpe løsne den underjordiske sammensætning og fremme væksten af sunde rodsystemer.

Sollys

Ligesom andre typer af ærten planter kræver Alaska ærter ubegrænset adgang til lyse sollys. Disse planter i et område med fuld sollys vil tilskynde dyb-grønne blade og en overflod af ært bælg. Beskæring væk enhver overhead træet lemmer at sikre optimale mængder af ubegrænset sollys.

Vand

Alaska ærten planter trives i jævnt fugtig jord. Disse planter vil ikke tolerere udvidede tørke og foretrækker mindre fugt i nærheden af rødderne på alle tidspunkter. Tomme af vand hver fem til syv dage er normalt nok til at holde rødderne lidt fugtige. For meget vand og dårlig dræning betingelser kan resultere i blad drop og fattige ært produktion.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com