Miltonia Orchid Care

June 24

Miltonia Orchid Care

Miltonia orkideer er hjemmehørende i Sydamerika hvor de vokser i de fugtige varme klimaer i Columbia. De er stadig stigende i popularitet blandt orkide dyrkere og er blevet kendt som Stedmoderblomst orkideer fordi blomst form ligner en Stedmoderblomst.

Vækstbetingelser

Miltonia orkideer gerne indirekte lys. Direkte sol vil brænde bladene. De foretrækker temperaturer i løbet af dagen til at ligge under 80 grader Fahrenheit og omkring 55 til 65 grader om natten. Ikke udsætte dem for pludselige temperaturændringer eller koldt kladder. Nogle luftcirkulation er vigtig og kan nås med en lille ventilator i nærheden. Optimal luftfugtighed bør være i området 50 til 70 procent.

Vand

Miltonia orkideer gerne være fugtig, men ikke våd. De vil normalt skal vandes en gang eller to gange om ugen, eller mere i varmt vejr. Lad dem sidde i en bakke med vand ikke eller rødderne vil rådne. I foråret og sommeren tilføje måneder en afbalanceret vandopløselige orkidé gødning mixet til halv styrke til vandet en gang om ugen.

Pottemuld

Miltonias som hurtig dræning, fine-partikel potning medium som sætteplante grade orkidé bark. De kan tåle ikke rådnende potning mix godt og bør repotted med frisk mix nogensinde et til to år i løbet af efteråret. Brug en gryde med god dræning, så vand ikke vil samle sig i bunden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com