Min 30cc ukrudt æder vil ikke starte

February 5

30cc ukrudt æder vil, på et tidspunkt i sit liv, har start problemer. Disse problemer vil spænder fra de meget mindre at motoren ødelægger, og de ledsagende symptomer kan variere lige så bredt. At kende forskel på symptomerne vil hjælpe dig bestemme kilden til dit problem og hvad skal fastsættes.

Begynder svært eller starter derefter kører uregelmæssigt

Hvis din motor starter men kun efter en masse trækker på starter rebet, kan du være på udkig på en simpel tændingen problemet. Dårlig tændrør med forkert huller vil medføre mange start vanskeligheder. Hvis du ikke har erstattet plug i et stykke tid, kan du antage, at dette er dit problem eller at stikket bidrager til problemet. Stik er billige og nemme at udskifte og vil hjælpe dig med at afgøre omfanget af dit problem. På den anden side, hvis apparatet starter og kører derefter ujævnt, kan noget misfiring i tændingssystemet. Tænding moduler og defekt ledninger er sandsynligt kilden til din start problem, hvis du allerede har ændret stikket og problemet fortsætter.

Starter og derefter dør

Når ukrudt æder starter på choker og derefter dør når du flytte den til positionen "Kør", ser du muligvis på en simpel brændstof levering problem. Brændstof skal køre fra tank til karburatoren uden at være hæmmet. Selv små huller i brændstof linjer eller et beskidt brændstof tank vil tillade lige nok gas til apparat til at få det startet, men ikke nok til at køre det på fuld hastighed. Rense dit brændstof tank regelmæssigt, og Udskift dit brændstoffilter og brændstof linjer på basis af årstidens.

Dør efter den er varmet op

Hvis ukrudt æder løber i en smule men derefter dør når den er varm og vil ikke starte igen, ser du på et problem et sted inde i karburatoren. Karburatorer vil få beskidte over tid og vil ikke bringe og bland den korrekte mængde brændstof. Problemet starter er ofte forårsaget af en indsugningsventilen, der ikke vil rumme ordentligt mod fjorden arm. En gammel membran i brændstofpumpen kan også forårsage disse lignende symptomer. Spørg en service forhandler til at inspicere din karburator problemer.

Vil ikke starte på alle

Hvis starter rebet vil ikke tænde på alle, og alle de rengøring og vedligeholdelse anbefales her hjalp, og din operatør manual har ikke løst problemet, kigger du nok på noget temmelig alvorligt foregår i motoren. Du skal begynde på mekanismen, der starter og arbejder ryggen gennem til interne komponenter i motoren, som du sandsynligvis have en knæk eller en udsivning af forårsager alvorlige tab af interne pres, som kan være at kompromittere hele systemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com