Min Admiral skive er ikke cykling

October 25

Admiral vaskemaskiner, ligesom næsten alle andre skiver kører i cyklusser. Hver cyklus har sin egen dedikerede formål; vaske cykler tilføje vaskemiddel til vaskemaskinen og agitere tøj, skyl cyklusser skylles ud tøj til at fjerne alle sæbe og spin cyklus fjerner så meget vand fra tøj som muligt før tørring. Vaskemaskine cyklusser er kontrolleret af timere og vand level switche. Hvis nogen dele der ikke fungerer ordentligt enheden ikke vil forhånd cyklusser, i givet fald.

Vandforsyning

Koldt vand skal angive maskine til det at fremme korrekt mellem cyklusser. Den kolde vandforsyning løber fra VVS i dit bryggers til bagsiden af vaskemaskinen via en slange. Kontrollere vandtilførselsslangen for kinke eller træsko. Sikre vandforsyningen er tændt. En defekt vandstanden switch opdager ikke at vandet går ind i enheden. Parameteren vandstanden er tilsluttet timeren og løber ned af maskinen. Det bestemmer, når vandet er på rigtige niveau for vaskemaskinen til at fremme.

Timeren

Timeren installeret i kontrolpanelet forskud vaskemaskine mellem cyklusser på en fast tidsplan. En defekt timer vil ikke rykke maskinen. For at teste switchen, skal du fjerne Kontrolpanel fra din enhed. Én gang off, ledningerne skal være afbrudt. Afprøve terminaler kontakten ved at røre dem med et multimeter sonder. Sonden bør sige nul eller uendeligt afhængigt af indstilling af timeren. Hvis ikke, timeren skal udskiftes.

Magten spørgsmål

Vaskemaskinen har brug for strøm nok til at rykke frem. Check afbryder for at se, hvis det er udløst. Kontroller, at enheden er sluttet til en stikkontakt i væggen giver 220 volt. Hvis ikke, sæt skive i en anden stikkontakt. Kontrollere strømkablet for tegn på skader. En lille pause i linjen kan forårsage strømstød, der forhindrer vaskemaskinen fra fremrykkende en cyklus.

Fejlfinding

Hvis vaskemaskinen stadig ikke forskud åbne enheden og nulstille timeren dial. Hvis spørgsmål fortsat, ringe til en tekniker. Der kan være noget galt med motoren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com