Min agurk vinstokke dør

July 4

Min agurk vinstokke dør

Agurk vinstokke kan se sund én dag og derefter begynder at visne og dø næste. Når du mærke en ændring i sundhed din agurk vinstokke, du har brug at inspicere dem omhyggeligt for at finde årsagen. Fastsættelse af problemet kan hjælpe med at redde agurk vinstokke og gendanne dem til en sund tilstand, men nogle gange kan det være for sent for planterne. Sygdomme og skadedyr er almindelige årsager til hvorfor vinstokkene dø. Forebyggelse kan hjælpe med at holde fremtidige planter fra at dø så at du har en sund have hvert år.

Bakterievisnesyge

Når du vand og pleje dine planter korrekt, kan der stadig forekomme bakterievisnesyge. For at bestemme, hvis bakterievisnesyge har inficeret vinstokke, skåret en visne vin lige over jorden. Klemme på vinstokken til at bestemme, hvis en klæbrig og slimet stof fremgår. Dette stof træsko vinstokke og forhindrer agurkerne fra at modtage den korrekte mængde vand. Bakterievisnesyge opstår oftest når agurk beetle feeds på planterne. Fjern inficerede planter og disponere over dem straks fordi du ikke kan helbrede bakteriel visnesyge.

Agurk biller

Agurk biller er ca 1/4 tommer i længden og indeholder enten sorte eller gule pletter eller striber. Skadedyr æder alle dele af agurk anlæg, herunder frugt. Biller vil hurtigt dræbe unge agurk planter, fordi de stjæler de fleste af næringsstofferne. Undersøge agurk anlæg til huller, deforme blomster og arret stængler. Inficerede agurk biller vil sprede bakterievisnesyge til alle agurk planter.

Vand og sollys

Agurk planter har brug for den rette mængde af vand og sollys eller de vil visne og dø. Plante agurkerne i jord, der dræner godt og får masser af sollys. Vand agurk planter med drypvanding eller med en vandslange omhyggeligt for at forhindre vand i at kontakte løv. For meget vand kan forårsage jorden for at blive mættet og forhindrer ilt i at nå frem til anlægget. Vinstokkene kan også visne og dø på grund af for meget varme, så altid tjekke top 1 tomme af jord til at sikre, at det forbliver fugtig.

Forebyggelse

Vand planterne for at holde dem fra visnende fordi biller lever af visne planter over et sundhedstegn. Undersøge undersiden af bladene, kigge efter agurk beetle æg og ødelægge dem ved at fjerne eller smadre dem. Dække stiklinger med flydende række dækker at forebygge skadedyr fra fester på planterne. Aldrig vand agurk planter fra oven, fordi fugt vil sidde på anlægget og forårsage bakterielle sygdomme til form. Ikke kingsize agurk planter for at forhindre, at jorden bliver for klamme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com