Min Air Conditioner vil ikke køle under 77

April 6

Min Air Conditioner vil ikke køle under 77

En central eller vinduet enhed air conditionere bør kunne køle en plads mindre end 77 grader Fahrenheit, medmindre klimaanlægget termostat grænse er 77 grader Fahrenheit, hvilket er usandsynligt. Den standard køling grænse er ca 71 grader Fahrenheit til de fleste enheder, så en afkøling problem kunne tyde beskidt eller knækkede komponenter.

Lav luft Flow

Hvis luftstrømmen inden for enheden er lav og plads eller hjem ikke synes at dyppe under 77 grader Fahrenheit, kunne filteret være at bebrejde. En tilstoppet eller snavset filter forhindrer ikke kun enheden i effektivt at tage luft ind gennem indtaget gitter, det kører også op el-regningen. Du kan åbne indtag gitter til luftfilteret. Når du trækker luftfilter ud af sit slot, kan du bekræfte, at filteret er indsat korrekt. Hvis et filter er at være indsat en bestemt måde, bør filteret indslag indikatorer på forsiden eller sider af enheden. For at rense luftfilter, kan du bruge et vakuum eller rindende vand. Nogle luftfiltre kræver fuldstændig erstatning og ikke rengøring.

Blokering

Elementer, såsom gardiner og møbler, foran væg eller loft ventilationskanaler forhindre kølige luft kommer ind i lokalet for at opfylde kravet om termostat. I som mode forhindrer blokering foran udendørs enheden luft cirkulerer gennem enheden og køling hjem. Hvis du føler, at kold luft ikke er cirkulerer gennem hjemmet eller et værelse korrekt, kan derefter du inspicere stat alle ventilationsåbninger i og uden for hjemmet. Nogen blokering i eller omkring udluftninger bør fjernes for at tillade luft at cirkulere frit gennem enheden.

Ice oprustning

Ice oprustning kunne opstå inde i systemet på grund af et problem med kondensator ventilator. Hvis blæseren ikke kan dreje frit og ved fuld effekt, så den kolde luft genereret af elementet afkøling forbliver inde i enheden og forårsager spoler til at fryse. Ikke alene gør luften cirkulere langsomt ind i hjemmet på grund af den hindres fan, blokering lavet af isen forhindrer, at blæseren blæse luft gennem elementet køling. En række ting kan forårsage fan funktionsfejl, herunder snavs, kuglelejer brug for smøring, og forkert monteret turbineblade. Efter ombøjning ned af magten, kan du fjerne panelerne fan-boliger fra air conditionere enhed at søge komponenten fan problemer.

Beskidte spole

Bredbånd af den to-trins klimaanlægget bør rengøres cirka en gang om året for at forhindre støv oprustning. Hvis spolerne er alt for dirty, kan enheden fryse og forhindre luftcirkulation gennem enhed og hjem. Dette efterlader den aktuelle værelsetemperatur, som kan være på 77 grader Fahrenheit, uændret. Paneler på ydersiden af klimaanlægget kan fjernes for at få lettere adgang til bredbånd. Spolerne bør sprøjtes ned grundigt indtil det er fri for alle snavs oprustning. Overskydende vand bør drænet eller fjernes med en våd/tør støvsuger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com