Min Amana køleskab Model TZ19QL er lækker vand fra fryseren i køleskabet

May 3

Hvis din Amana TZ19QL køleskab har en utæt spørgsmålet hvor vandet stammer fra en kilde i den øverste fryserum og pooling i den lavere friske fødevarer rum, kan det være et reelt problem. Ud over rod forårsaget af lækagen, kan vandet pool i producerer skuffer og eventuelt ødelægge friske fødevarer. Det kan endda sive ud gennem døren pakning i gulvet, laver yderligere skade. Luckilym bør du være i stand til at lokalisere kilden til problemet let.

Smeltende Frost

I mange tilfælde er kilde til vand i din Amana TZ19QL køleskab fordamperfladen – eller den smeltede frost fra det. Med normal brug vil Kølefladen i fryserum begynde at frost over. Hvis venstre for at frost, ville køling af enheden blive kompromitteret. Heldigvis, denne model har en automatisk afrimning system, der forvandler fra tid til anden og bruger en lille varmeapparat til at smelte væk frost. Vand produceret af afsmeltningen drypper ind et dræn og flyder ned et rør til en fangst gryde under køleskabet. Denne dryppende vand bliver en lækage undlader at gå ned i afrimning afløbet.

Tilstoppede afløb

To muligheder kan gøre vand aflede fra afrimning afløbet normalt og gøre det sive ud i rum nedenfor. Hvis isen har dannet over afløbet eller der er en smule snavs blokerer afløb eller røret, vandet vil overløb og dryppe ned gennem afkøling dæmperne mellem de rum, hvor de kølede luftmængder. Disse åbninger fører direkte til området friske fødevarer, og vandet vil fortsat nedad, indtil det udligner i bunden af køleskabet.

Fjerne blokeringen

Clearing afrimning afløb og rør er den eneste måde at stoppe lækagen. Hvis problemet er is over afløbet, åbner hæld varmt vand til afløb for et øjeblik, indtil isen smelter og afløbet. Hvis snavs blokerer for afløbet, skal det fjernes. Du kan muligvis gøre det manuelt, men hvis træsko er meget langt ned i røret, en kalkun baster fyldt med varmt vand og en smule bagepulver bør arbejde at sprænge ud af materialet.

Ice Maker

I nogle tilfælde har afrimning system intet at gøre med denne type af lækage. Lækagen kan være resultatet af et problem med vandforsyning linje til ismaskinen. Kontroller forbindelser fra den vigtigste vandforsyning til indsugningsventilen og selve enheden. Hvis der er et drop fra disse forbindelser eller en bristet linje, reparere linjen eller stramme forbindelser for at stoppe lækagen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com