Min Baseboard varmeapparater tiltrækker Bugs

May 17

Boligejere finde ofte en lang række insekter inde i deres hjem. Mange insekter vandre indendørs gennem revner og sprækker eller sted reder out-of-the-way steder, såsom bag baseboard varmeapparater. Myrer og kakerlakker er to fælles skadedyr, der skjuler sig bag baseboard varmeapparater og blive en plage for boligejere.

Typer

Farao myrer er ofte fundet nesting bag baseboard varmeapparater, som giver dem med varme og et mørkt sted at skjule. Disse myrer findes ofte hvor mennesker lever og også placere deres reder bag varmt vandvarmere, i linned toiletter eller i fugtige fugtigt badeværelse. Farao myrer er 1/6 til 1/2 inches i længden og er gule eller røde i farven. Kakerlakker er typisk udendørs skadedyr, men kan blive et irritationsmoment, når de vandrer indendørs på jagt efter mad eller vand. Eftersom kakerlakker foretrækker at skjule i varme, mørke rum, bag baseboard er ovne et fælles sted for angreb. Andre typiske steder for kakerlakker at skjule er polstrede møbler, løs sokler, i badeværelse frysere og nedenunder apparater. Kakerlakker varierer i udseende, lige fra små til store, men de fleste er mørk brun til lys gylden brun i farven.

Effekter

Selv om de lave ikke bide eller stikke mennesker, bære Farao myrer sygdomme, der er ofte overføres til mennesker via kontakt med fødevarer. Ifølge University of Arizona bære Farao myrer levnedsmiddelbårne patogener som Salmonella, Staphylococcus, Bordatella og Pseudomonas. De har forskellige nesting vaner, der gør dem vanskelige at fjerne, når de bliver etableret inde i hjemmet. Kakerlakker ses ofte kun om natten, når de kommer ud at fouragere for fødevarer. Husejere, der ser kakerlakker i løbet af dagen ofte har alvorlige angreb. Kakerlakker må ikke bide eller stikke men bære sygdomme, der kan gøre boligejere syg.

Kulturelle kontrol

Hvis du har myrer eller kakerlakker bor bag din baseboard varmeapparater eller andre steder inde i dit hjem, skal du tage skridt til at fjerne dem. Fastsættelse af klæbrige fælder eller lim bestyrelser kan diffusere insekter uden at forårsage dem scatter. At holde boligen fri for madrester, kan papkasser og andre gemmesteder fjerne insekter samt. Forsegle alle revner og sprækker, hvor insekter kan indtaste dit hjem med caulk. Reparere enhver vindue skærme og placere tætsiddende tærskler nedenunder din døre til at holde bugs.

Kemisk kontrol

Farao myrer er svære at finde og styre. University of Arizona, at husejere bør bruge kemiske sprøjtemidler aldrig i et forsøg på at styre Farao myrer. Sprøjtning insekticider på en del af myrer kan dræbe nogle myrer, men det kan forårsage dronningen til at øge ægproduktionen at kompensere for tabet af arbejdstagere i kolonien, hvilket gør angreb mere alvorlige. Da myrerne kommer ofte indendørs på jagt efter mad og varme, er fjerne deres fødekilde og bruge fælder de bedste måder at styre dem. Kakerlakker kan kontrolleres ved at placere lokkemad og fælder i nærheden af angrebne områder. Reparere utætheder vand som kakerlakker søger ofte efter vand indendørs. Borsyre er ofte effektiv, når placeret omkring sokler hvor roaches skjult.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com