Min Bermuda græs er at dreje gul

October 4

Du kan føle sig fristet til at øge vandforsyningen til din Bermuda græs, hvis det begynder at gul, men ikke. Etablerede Bermuda græs er varme og tørke tolerant. Det kræver vand kun når sine vinger begynder at visne. Hvis det er, hvad du har gjort, er det sandsynligt, de faldende græsplæne lider af en sygdom, der forårsager blade til tørre og dø, erhverve en bleget udseende i processen. Indsende en græs prøve til din kooperative udvidelse kontoret for analyse. Bevæbnet med lab rapport, kan du vælge en passende behandling.

Instruktioner

•Treat svampesygdom dollar spot, som skaber 2 - til 6-tommer gul runde pletter på Bermuda græs. Følg befrugtning tidsplan plænen kræver for at forhindre infektion. Anvendelse 4 til 8 lbs. kvælstof gødning pr. 1.000 kvadratfod en gang om året. Starter med den laveste sats anbefales at forhindre overdreven befrugtning. Øge mængden, hvis græsset ikke synes at være voksende. Fjerne strå med en lodret plæneklipper. Slå græsset i morgen for at fjerne dug. Holde vingerne på en højde af 1-½ inches. Dræbe sporer med et svampemiddel, der indeholder myclobutanil, fenarimol, triadimefon, propiconazol, thiram, mancozeb eller thiophanat-methyl. Følg instruktionerne ansøgning på produktets etikette.

•Betjen meldug på Bermuda græs. Denne svampeinfektion bliver vingerne gul. Beskære grene, der skygge græsplænen, som sollys hæmmer svampen. Følg forebyggelse praksis skitseret i trin 1. Anvende en fungicid, der har propiconazol, myclobutanil, fenarimol eller triadimefon som sin aktive ingrediens. Anvende kemiske efter anvisningerne på etiketten.

•Fjernelse blad og kappe blight, en svampesygdom, der er udbredt i det sydlige golfbaner, der bruger Bermuda græs til deres putting greens. Infektionen optræder som gule ringe i forskellige størrelser. Lufte græsplænen og følg befrugtningen og slå græs anbefalinger i trin 1. Slippe af med svamp med et pesticid, der indeholder en blanding af azoxystrobin og propiconazol. Spray det efter anvisningerne på etiketten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com