Min Bosch opvaskemaskine Drain slangen er tilstoppet: Hvordan at fjerne det

August 13

Uanset om du har en fuld størrelse Bosch, mini eller en slimline model, bruge alle Bosch opvaskemaskiner afløb slanger til tomme beskidt skål vand ud i kloaksystemet. Selv om Bosch opvaskemaskiner har indløb skærme på indersiden af kabinetter til at bortfiltrere madrester, kan undertiden slangerne blive tilstoppet. Når dette sker, fjerne afløbet slange på Bosch opvaskemaskine dig selv til at vaske ud træsko.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til Bosch opvaskemaskine. De fleste Bosch modeller er lavet til at blive monteret permanent på plads i stedet for bærbare, så at slukke for strømmen, gå til hovedafbryderen og flytte parameteren for opvaskemaskine til "off".

•Locate slangen ende på punktet under vasken hvor slangen ophører. Dette vil blive knyttet til enten vasken tailpiece eller skrald bortskaffelse. Løsne spændebånd med en skruetrækker og træk slangen ud af position.

•Løsn skruer på siderne af panelet kick ved hjælp af skruetrækker og fjern kick panel fra bunden af Bosch opvaskemaskine, lige under opvaskemaskine døren. Panelet kick fungerer som adgangsluge for dele nedenunder kabinettet. Du skal muligvis åbne opvaskemaskine døren for at få adgang til skruerne på toppen af panelet kick.

•Locate anden enden af drain slangen hvor det forbinder til opvaskemaskine pumpen i bunden af kabinettet. Løsne spændebånd for enden af slangen. Trække drain slangen fra pumpen.

•Fjern alle klemmer eller andre fastgørelsesanordninger, der kan holde slangen på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com