Min Bosch opvaskemaskine er ikke rengøring retter

March 5

Min Bosch opvaskemaskine er ikke rengøring retter

Bosch opvaskemaskiner er ofte mere dyrere end andre mærker. De er også mere stille end de fleste, og er den mindste reparation-liggende opvaskemaskine, ifølge Australiens valg magasin. Hvis dine retter ikke er ren efter vask dem i Bosch opvaskemaskine, skal nogle enkle fejlfinding løse problemet. Sluk din opvaskemaskine og tag det før du laver nogen vedligeholdelse.

Aftageligt Filter

Kontrollere hvis filteret trænger til rengøring. De fleste filtre på Bosch opvaskemaskine ikke er selvrensende, så dumpe ud filter--placeret i bunden af opvaskemaskinen--hvis du finde mad klistrer til dine retter. Skyl det og erstatter filter. Skrab fra al mad fra pladerne inden vask for at forhindre filteret fra tilstopning.

Spildevand pumpe

Hvis spildevand pumpen er tilstoppet, kan ikke skyllevand pumpes ud. Fjern filteret først, øse ud nogen vand indeni, og fjern pumpedækslet. Check for elementer, der kan hindre vand fra at komme og derefter erstatte cover og filter.

Tilstoppede Spray arme

Spray våben kan være tilstoppet med mad, fører til dårlig rengøring. Fjern den øverste arm ved at skrue det og den nederste arm af unclipping det. Skyl af armene og erstatte dem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com