Min Bosch opvaskemaskine SHX46A06UC/21 vil ikke slukke

December 19

Bosch opvaskemaskiner køre i en serie af cykler til korrekt rense dine retter. For opvaskemaskine kan køre korrekt, skal alle sensorer til at virke. Defekt sensorer kan muligvis ikke registrere når en cyklus er færdig og når næste bør starte. Til cykler at fuldføre på dit Bosch opvaskemaskine, skal timer, termostat og varmelegeme fungere korrekt. Test hver del vil hjælpe dig med at afgøre, hvorfor dit Bosch opvaskemaskine er ikke endt cyklusser.

Termostat

Termostat inde Bosch SHX46A06UC/21-opvaskemaskine bestemmer temperaturen i enheden under cyklusserne. Skyl og rengøring cykler hver kører med forskellige vandtemperaturer. Termostaten vil bryde strømkredsen nødvendige for opvaskemaskine til fortsat vises, hvis temperaturen når det korrekte niveau. En defekt switch på termostaten vil forhindre kredsløb-break opstår. Træk stikkene fra termostaten. Angiv et multimeter til X 1 indstilling og røre sonder til terminalen. Termostaten skal læse nul, hvor det er cool. Hvis ikke, det skal udskiftes.

Døren ikke lukker

Døren til din opvaskemaskine skal lukkes ordentligt for enheden at skifte eller afslutte cyklusser. En opvaskemaskine, der fortsat kører kan nulstille sig selv hvis døren sker for at åbne og lukke i løbet af cyklussen. Sørg for døren låsehåndtag er ikke løs og døren er ordentligt lukket hele vask cyklusser.

Varmeelement

Varmelegemet sikrer, at opvaskemaskinen kører på den korrekte temperatur. Når defekt, vil opvaskemaskinen fortsætte med at køre en cyklus, aldrig i stand til at opnå den korrekte temperatur, der er nødvendige for at skifte til den næste cyklus. Varmelegemet er en wire dirigent i bunden af opvaskemaskinen karret. Trække på den nederste panel af enheden for at udsætte undersiden af opvaskemaskinen. Trække på stik tilsluttet varmelegemet. Indstilles en multitester til X 1 indstilling, og tryk en sonde til hver af terminalerne. Indstillingen skal være nul eller uendeligt. Hvis ikke, at varmelegemet er defekt.

Timeren

Timeren registrerer, hvor længe en cyklus er kørt. Hvis timeren er defekt, kan cyklussen fortsætte hen til opstille selv om det har nået den rette temperatur. Timeren er skjult bag døren til dit Bosch opvaskemaskine. Fjern skruerne fra panelet døren på indersiden af døren. Find timeren på døren. Fjerne ledningerne fra terminalerne og mærke dem for udskiftning. Angiv multimeter til X 1 indstilling. Den bør læses mellem 2.000 og 3.500 ohm. Hvis ikke, timeren skal erstattes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com