Min Bosch opvaskemaskine skyl støtte ikke udlevering

July 27

Du kan tilføje skyl støtte sammen med vaskemiddel til dit Bosch opvaskemaskine til at forsikre der er ingen pletter på dine retter, og at de tørrer ordentligt. Hvis du bemærker steder på dine retter eller skelne at skylle støtten ikke udlevering, skal du erstatte hele dispenseren.

Dispenser døren inspektion

Før du inspicere enhver indre dele i dit Bosch opvaskemaskine bør den elektriske strøm deaktiveres fra dit køkken circuit breaker. Skyl støtte dispenser ligger ved siden af vaske-og rengøringsmidler dispenseren inde i døren. Du kan kontrollere for at sikre dispenser døren ikke er brudt ved at åbne og lukke den. Hvis døren til skyl støtte dispenser er brudt kan du lirke det ud med et fladt hoved skruetrækker.

Frontpanelet fjernelse

For at inspicere den hele skyl støtte del af sig selv, skal det fjernes helt fra opvaskemaskine døren. Frontpanelet skal tages ud af døren første ved at fjerne torx-skruen fra toppen i dørpladen med en torx skruetrækker. Døren kan derefter lukkes, men det er vigtigt at ikke låsen døren helt. Frontpanelet kan derefter løftet ud af døren og der er afsat.

Dispenser fjernelse

Den bagerste ende af skyl støtte dispenser er synlig med frontpanel fjernet. For at tage ud dispenseren, skal de to skruer, der holder i dispenseren fjernes ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Derefter, ledning stik knyttet til dispenseren skal afbrydes ved at trække det ud med din hånd. Hele dispenseren kan derefter løftes ud af opvaskemaskine dør, og du kan angive del på en tør klud i stærkt lys for at korrekt inspicere det.

Dispenser inspektion

Skade på del, selv er typisk synlig, og du bør kigge efter revner, huller eller andre typer af skader, der kunne få det til at ikke arbejde ordentligt. Hvis du ikke kan se nogen synlige skader, bør du tjekke wire-stik til at sørge for det ikke er brudt, og at det var korrekt tilsluttet dispenseren. Hvis skyl støtte dispenser stadig ikke virker, når det er genoprettet, så skal du få en reservedel.

Ny del udskiftning

Hvis du har brug for en reservedel, kigge efter et debitornummer på service i betjeningsvejledningen Bosch opvaskemaskine. Du kan også købe en ny del fra en online forhandler, som Sears direkte, reparation klinik og den officielle Bosch hjemmeside. Den nye dispenser sættes tilbage i døren og wire og skruer genindsat. Du kan frontpanelet tilbage på, genindsætte skruer fra top inde i døren og drej den elektriske kraft tilbage på fra effektafbryderen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com