Min Bosch tørretumbler Sensor fungerer ikke

September 29

Når du starter dit Bosch tørretumbler på en automatisk normalprogrammet en fugt sensor bestemmer vandindholdet i tøj og indstiller timeren for den anslåede tid, det tager for tøj til tørre. Hvis cyklussen ender med tøj stadig fugtig, sensoren kan være snavset eller dårlig eller din tørretumbler kan ikke opvarmning ordentligt. Den eneste måde at bekræfte, hvad der er galt med din tørretumbler er at udføre en simpel analyse af tørretumbler er varmelegemer.

Luftcirkulation

Hvis luften ikke er i stand til at cirkulere i din tørretumbler Bosch, apparatet tørre ikke tøj effektivt og kunne resultere i langsom tørre tider. Mens du kan i første omgang antage, at sensoren er ikke påvisning af vandindholdet i tøj korrekt, i realiteten sensoren nok valgte den rigtige mængde af tid til at køre, men på grund af dårlig luftstrøm, tørretumbleren aldrig opvarmes til den rette temperatur til tøj til fuldt tørre i den afsatte tid. Inspicere den tørretumbler udluftningsanordning for fnug, der måtte have indsamlet inde, som kunne kvælning luftstrøm. Rens ventilen, hvis nødvendigt. Bekræft også, at tørretumblerens eksterne aftræk ikke er blokeret. Tænd din tørretumbler og placere din hånd over ventilen. Du skal føle sig varm luft kommer ud.

Cykling termostat

Bosch tørretumbler har cykling termostater, at direkte varmelegeme til at komme og slukke for at holde temperaturen konstant. Uanset tidspunktet er at tørretumbler er sensor sæt til en automatisk tørring cyklus, hvis en termostat dårlig, en tørretumbler varme kan være uregelmæssig, som kan forhindre tøj fra tørring lige. Inde i brug og pleje Guide er de temperaturindstillinger, der svarer til hver indstilling: low, medium og høj, at din tørretumbler tilbyder. Placer en termostat på den tørretumbler eksterne vent at overvåge udstødningstemperatur for hver af din tørretumbler varme indstilling. og drej din tørretumbler på hver varme indstilling til at sikre, at din tørretumbler opvarmning ordentligt. Temperaturen af udstødningsgassen bør være inden for omkring 5 grader F af de temperaturer, der er anført i vejledningen. Hvis tørretumbleren ikke nå den rette temperatur til en af de varme indstillinger, kontakt Bosch for at erstatte denne indstilling cykling termostat.

Varmelegeme

En defekt radiator kan forhindre din tørretumbler fra nogensinde at nå temperaturen skulle tørre tøj, selvom indstillingen automatisk tørring positioner timeren for maksimal tørre tid til rådighed. En sammenrullet kablede element producerer varme, der er tvunget ind i din tørretumbler ved en blæser hjul. Dele af elementet kan burn-out, faldende komponentens varmeydelse. Kontakt Bosch at have din tørretumbler serviceres. En specialist vil være i stand til at måle elementets output, og bekræfte, hvis det er fuldt operationelt. Hvis elementet er svækket, erstatte den.

Sensor

Hvis din tørretumbler tørrer normalt på alle timet tør cykler, men ikke nogen af de automatiske tør cyklusser, så er fugt sensor sandsynligvis overbelastede eller dårlig. Fugt sensor er placeret i tromlen nær fronten tæt på skærmbilledet lint. Det er som regel sort og har to barer. Det kan blive blokeret med støv og snavs, der kan forhindre det i at fungere normalt. Tørres det af med blød klud fugtet med varmt vand og hvid eddike. Hvis rengøring sensoren ikke løser det, ændre det ud med en ny.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com