Min Central varme & luft med Gas varmen kun blæser kold luft: Hvorfor?

April 17

Min Central varme & luft med Gas varmen kun blæser kold luft: Hvorfor?

På en kold dag er der intet som følelsen blast af varm luft fra din vandvarmer til at hjælpe dig med at ryste den elendige chill. Men hvis din centrale gas varmesystem blæser kun kold luft, det kan have den modsatte effekt og intensivere elendigheden. Der er naturligvis et problem med systemet et sted hvis du føler dig kølig luft, der kommer fra kasseapparaterne. Du skal starte med de mest indlysende problemer og arbejde dig vej gennem systemet regnede det ud, så du kan vende tilbage til en hyggelig følelse i dit hjem.

Indstillinger

En central aircondition og varmesystem kan udføre flere forskellige funktioner. Det kan opvarme din værelser i vinter, køle dem ned i sommer og cirkulere luft til at holde temperaturer selv i hele hjemmet. Om det er opvarmning, nedkøling eller bare blæse stuetemperatur luft bestemmes af indstillingerne for termostat. Kontrollere termostat til at se, om du har det sat til den korrekte funktion. Sørg for, at varmer kontakten er indstillet til "varme" og ikke "fan" eller "cool." Indstillingen fan vil kun blæse omkring den kolde luft, du allerede har, og den kølige indstilling vil gøre det koldere. Dette er en enkel og fælles fejl og du kan ordne det selv i et par sekunder. Du bør også sørge for du har termostat temperaturindstilling hævet til et højere niveau end den aktuelle værelsetemperatur.

Levering af gas

Da dit system varmer ved hjælp af naturgas eller propan, skal du sørge for du har en levering af gas. Kontroller gas main til apparatet er tændt. Hvis du har en propan tank uden for dit hjem, Sørg for, det har propan i den. Brænderne vil ikke lys uden denne gas til brændstof.

Pilot lys

Nogle centrale gasfyr bruge en pilot lys, der lyser på alle tidspunkter i løbet af fyringssæsonen. Flamme fra de små pilot antænder brændere når strømmen af gas ankommer til at begynde at varme. Hvis piloten går ud, så gassen vil blot udfylde forbrændingskammeret og ingen varme vil resultere. Du vil typisk lugte gas, når dette sker, fordi det vil begynde at bygge i systemet. Forsøg ikke at tænde den manuelt, mens gassen er på. Lad det ventilere helt og derefter følge vejledningen for at tænde piloten, eller ringe din gasselskab for at have en professionel gøre det for dig.

Tændsats

Nogle gas varmesystemer bruger en tændsats i stedet for en pilot lys. Hvis din har en tændsats, vil det varme op, når gassen er slået og antænde gasbrændere, når gassen er på et par sekunder. Hvis tændsats er defekt, det bliver ikke let brændere og resultatet vil være det samme som hvis en pilot lys var gået ud. Du skal muligvis erstatte tændsats, hvis problemet fortsætter.

Giv det tid

I nogle tilfælde kan fan på din centrale enhed begynde blæser straks, endnu før de brændere lys og varme. Den kolde luft i kanalerne vil blæse ud som fan spark på, men den opvarmede luft vil følge inden for et par sekunder. Blot Giv det, tid og se om problemet løser sig selv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com