Min Crape Myrtle vender gule & udviser

April 3

Crape myrter er multi-trunkeret småtræer med slående pink, rød, lilla eller hvide blomster og tykke, skinnende, grønne blade. Når crape myrter modne, peels deres ydre bark off til at afsløre træ, der kan lyse rødt, kanel-brun eller grå. Crape myrter er tilpasningsdygtige planter med få problemer, men der er flere grunde til, hvorfor din crape myrtle bladene kan bliver gule og visner.

Cercospora

Symptomer på cercospora leaf spot omfatter udseendet af gule eller brune pletter på de øverste blade overflader, og grå svampesporer på de lavere blade overflader. Steder, som starter ud 1/8 til ¼ tommer i diameter, vises på nederste grene først. Da sygdommen spredes, de vokse sig større og slå hele bladrande gul eller rød. Modtagelige træer kan miste alle deres blade.

Cercospora kontrol

Den bedste måde at styre cercospora er at plante resistente sorter såsom Fantasy eller Tuskegee. Giver god luftcirkulation, og ikke fortrængning planter, sikrer det efterlader tør så hurtigt som muligt, så sporer ikke behøver så meget chance for at spire. Fungicider anvendes til behandling af meldug, såsom thiophanat-methyl, vil også kontrollere cercospora.

Bladlus

Crape myrtle bladlus er små insekter, der kun vokser ca 1/16 til 1/8 tomme lang. De er gullig grøn med sorte pletter, og de er de eneste bladlus, der angriber crape myrter. De skader blade ved fodring på deres sap. De gule pletter, der vises på bladene er forårsaget af den bladlus spyt. Ud over gulfarvning, bliver bladene snoet. Bladlusene skader også knopper og blomster.

Bladlus kontrol

Nogle hybrider--som Tuskegee, Fantasy og Tonto--er delvist resistente over for bladlus. Naturlige rovdyr som snyltehvepse, ladybird biller og grønne lacewings kan holde bladlus i skak. Sprøjtning træer med en kraftig strøm af vand er også en effektiv måde at fjerne dem. Gartnere anbefaler ikke brug af insekticider, fordi de dræber nyttige insekter sammen med bladlus.

Høj pH-værdi

Crape myrter gør bedst i sur jord med en pH på 5,0 til 6,5. Når der dyrkes i basisk jordbund, kan de udvikle en jernmangel, fordi det er svært for dem at optage jern fra basisk jordbund. Bladene med en jernmangel er gult med grønne årer. Jord med en overflod af kalk og mergel er naturligt alkaliske. Jord fundet i nærheden af beton bygninger eller shell indkørsler kan blive basisk fra lime fundet i beton eller skaller. Reducere jordens pH-værdi ved at føje sphagnum tørv, elementært svovl eller økologisk dækningsmateriale til jorden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com