Min Cuisinart kaffekande karaffel vil ikke tænde

January 29

Min Cuisinart kaffekande karaffel vil ikke tænde

Cuisinart blev grundlagt i begyndelsen af 1970 ' erne af Carl Sontheimer og hans kone, Shirley. De banebrydende en industri af introducerer den første foodprocessor til hjemmet. Cuisinart vundet anerkendelse ved hjælp af berømte gourmet kokke for at fremme dens hjem foodprocessor. I 1988 solgte Sontheimers Cuisinart for 60 millioner dollars.

Conair Corporation ejer i øjeblikket Cuisinart. Ud over fødevarer processorer tilbyder Cuisinart et udvalg af køkkenmaskiner, der omfatter kaffemaskiner. Hvis din Cuisinart kaffekande karaffel ikke tænder, er der et par skridt, der kan løse problemet.

Instruktioner

•Kontrollér Cuisinart kaffemaskine pot strømkabel. Kontroller, at det er sluttet til en 120-volt stikkontakt.

•Sæt en anden enhed til den samme stikkontakt som kaffe pot og tænde den. Dette tester outlet sørge for der ikke er en elektrisk problem. Hvis stikkontakten ikke virker, en breaker switch kan være udløst, forretningen skal måske udskiftes eller du kan have en ledninger problem.

•Tryk på knappen. Du bør se LED indikatorlys tændes.

Kortindgangsdør Cuisinart. Hvis du har gennemført ovenstående trin og kaffe pot karaffel stadig ikke slå, kalde Cuisinart forbruger Service Center på 1-800-726-0190. Service medarbejdere kan muligvis løse problemet uden at du behøver at vende tilbage enheden. I tilfælde af, at de ikke kan, vil Cuisinart kunde Service repræsentant være i stand til at bekræfte, hvorvidt produktet er stadig under garanti og dirigere dig til den nærmeste servicested.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com