Min Danby opvaskemaskine lækager ud foran

August 1

Danby er en appliance firma, der fremstiller et komplet sortiment af opvaskemaskiner lige fra indbyggede modeller til bærbare pc'er og køkkenbordet skiver. Trods virksomhedens ekspertise inden for opvaskemaskiner har disse maskiner stadig lejlighedsvis problemet. En opvaskemaskine problem fælles blandt alle mærker er utæt. Utætheder kan være forårsaget af en række faktorer, men den mulige årsag kan indsnævret, hvis vandet har tendens til at komme fra forsiden af enheden, hvilket betyder færre årsager at vælge imellem, men der er stadig flere muligheder.

Spray Arm

Opvaskemaskinen Danby kan utæt forfra på grund af en spray arm problem inde i enheden. Spray våben er de bevægelige dele, der distribuerer vand omkring badekar rum til at få retterne ren. Hvis spray arm stikning, kunne det medføre en strøm af vand i et område i vaskemaskinen hvis det er i stand til at dræne normalt. Dette, kombineret med andre problemer, kan føre til vandet løbe ud på forsiden af opvaskemaskinen.

Rengøringsmiddel

For meget vaskemiddel kan være årsag til hoveddøren lækager på opvaskemaskine. Overdreven sæbeskum skyldes overbelastning skive med vaskemiddel eller brug af forkert type sæbe, såsom flydende opvaskemiddel, kan forårsage skumdannelse og vand drypper omkring døren segl. Selv en lille mængde af flydende opvaskemiddel til vasken kan forårsage opvaskemaskine at lække.

Døren segl

Rundt om åbningen af alle opvaskemaskiner er en gummipakning, der forsegler vand inde i maskinen, når det er lukket. Denne pakning kunne fastgøres til kanten af åbningen eller til selve døren, afhængigt af den særlige Danby model du ejer. Over tid vil pakning tørre ud og bære. Når det ikke længere er stand til at holde vandet inde effektiv, vil en dør lækage forekomme. Ingen god måde eksisterer for at reparere pakningen, og det skal udskiftes for at stoppe den lækker.

Dør smæklås

Låsen på opvaskemaskine døren låses pakning mod den dør eller skive rum til at skabe en vandtæt forsegling. Hvis dør smæklås justeres ikke korrekt eller er funktionssvigt på nogen måde, seglet kan blive kompromitteret og vand kan undslippe. Heldigvis, et alvorligt problem med låsen forhindrer, at vaskemaskinen kører, da det ikke kan køre, hvis døren ikke er lukket.

VVS-tilslutninger

Nogle gange danner en opvaskemaskine lækage en pyt lige foran enhed, fører dig til at tænke, rende er omkring døren. Men vandet kan faktisk komme fra nedenunder på forsiden af skive på pumpehuset eller VVS-tilslutninger. Enhver løs rør eller forbindelser kan forårsage en lækage af denne slags.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com