Min ejendom elektrisk tørretumbler ikke vil starte

October 6

Min ejendom elektrisk tørretumbler ikke vil starte

Ejendom elektriske tørretumblere er fremstillet af Whirlpool, så de fleste Whirlpool distributører vil have adgang til reservedele og teknisk hjælp, hvis du har brug for det. Der er et par skridt til at prøve, hvis din tørretumbler ejendom ikke vil starte. Nogle er enkle og nemme at lave derhjemme, og nogle er sikrere at overlade til en tekniker.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren og lad det sidde i en halv time før replugging det. Forsøge at tilslutte det til en anden stikkontakt---du kan teste stikkontakten først ved at tilslutte et andet apparat som du ved fungerer.

•Kontrollér parameteren start. Afmonterer tørretumbleren, så bruge Phillips hoved til at skrue det metal rektangel på den øverste del af tørretumbler er tilbage. Find start switchen internt af dens placering på forsiden af tørretumbleren. Sørg for ledninger er tilsluttet korrekt. Hvis de er, trække dem fra enten side af parameteren start og læg dem på begge test puder af voltmeter. Hvis du får en læsning af "0", ledningerne er ikke i orden og du bliver nødt til at erstatte parameteren start. Du kan bestille en nye del fra de fleste Whirlpool forhandlere, og deres installation gebyr er ofte lav, hvis det er lokale.

•Test termostaten. Fjern metal dækning som i trin to. Termostaten er en orange cirkel 1-2 inches i diameter. Gentag trinene med voltmeter i trin to. I dette tilfælde voltmeter bør læse "0" ved stuetemperatur, og hvis det lyder noget andet skal du udskifte termostaten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com