Min elektrisk tørretumbler bliver ikke varm

November 9

Min elektrisk tørretumbler bliver ikke varm

Elektriske tørretumblere er et fælles træk i mange hjem, ved hjælp af elektricitet til at opvarme enhed i stedet for gas eller propan. Mange virksomheder producerer elektriske tørretumblere, herunder Bosch, Maytag, Kenmore og Whirlpool, blandt andre, og enhederne, der kan findes i mange udførelser, størrelser og med en bred vifte af funktioner. Mens de fleste elektriske tørretumblere fungere godt med typiske pleje og vedligeholdelse, kan lejlighedsvis problemer opstå. Hvis tørretumbleren ikke bliver varm, er nogle fejlfinding i orden.

Instruktioner

•Kontroller at den elektrisk tørretumbler modtager strøm fra stikkontakten i væggen. Nulstille husstand effektafbryderen eller sikring om nødvendigt at bemærke, at mange tørretumblere bruger to sikringer. Sæt tørretumbleren direkte til en stikkontakt i stedet for en forlængerledning, som forlængerledninger ikke er kraftig nok til de store apparat.

•Kontroller netledningen er sat helt ind i tørretumbleren som outlet, som en forkert tilslutning kan forhindre korrekt varmeoverførsel.

•Undgå at vælge en "Air kun" tør eller temperatur cyklus, da disse valg ikke levere varme til tørretumbleren.

•Åbn og luk tørretumbleren dør fast, som tørretumbleren ikke fungerer korrekt, hvis døren er klem. Sikre, at skærmbilledet lint inde i tørretumbler door er klart af fnug, som en fuld lint skærm kan resultere i en kold tørretumbler. Check udstødning udluftning og rengør det fornødent, at sikre at det ikke er knust eller beskadiget. Hvis det er beskadiget, skal du kontakte en autoriseret service professional for bistand.

Kortindgangsdør en autoriseret tekniker for hjælp hvis de ovenfor nævnte metoder ikke løse problemet, som andre potentielle problemer omfatter en brudt varmeelement, termisk sikring eller wire tilslutning. Disse problemer kan kræve professionel reparation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com