Min elektriske Baseboard varmelegeme kun varmer til 60 grader

August 31

Min elektriske Baseboard varmelegeme kun varmer til 60 grader

Elektrisk baseboard varmeapparater give en praktisk måde at opvarme et indendørs område uden at optage for meget gulvplads. Som med alle lokaliserede varmesystemer, kan du opleve problemer fra tid til anden med mulighed for system til varme til det ønskede niveau. Hvis du har et problem med din baseboard varmelegeme kun lykkedes at varme et rum op til 60 grader, nogle fejlfinding er absolut i orden. Problemet er at bestemme den nøjagtige karakter af problemet.

Instruktioner

•Kontrollér og overveje at ændre din termostat. Du skal først sikre, at din termostat er indstillet over 60 graders mark. Det er muligt at blot overse det faktum, at din baseboard radiator termostat ikke er sat korrekt til varme over 60 graders mark. Hvis du har en mekanisk termostat, skal du muligvis overveje at ændre det. Portland General Electric bemærker, at mekanisk termostater kan slides over tid og kan være så vidt 25 grader ud fra den aktuelle temperatur. Skifte til en elektronisk termostat med en digital udlæsning til optimal nøjagtighed.

•Undersøg resten af dit hjem for at sikre, at det er ordentligt isolerede. Baseboard varmelegemer er ineffektive, når der er lidt isolering til at holde på varmen. Weatherize hvert værelse for at forhindre kladder og varmetab. Disse typer af ovne er ikke beregnet til at opvarme en hele hjem. I stedet, de er beregnet til primært opvarme kun ét rum i hjemmet; Derfor har de en begrænset kapacitet til at holde et home varme. Hvert værelse skal være lukket fra den næste til at tillade baseboard varmer at maksimere varme kapacitet inden for hvert værelse.

•Kontrollér fødespænding på din vandvarmer. Elektrisk baseboard varmeapparater kan enten stikket i en regelmæssig 110 stikkontakt eller være direkte forbundet til dit hjems eksisterende elektriske system. Det er muligt, at mængden af spænding forsynes til ovnen er ikke hvad varmeren kræver. Dette er en af de mere almindelige problemer, som folk står over for med baseboard varmeapparater. De trækker ganske enkelt ikke nok spænding til at nå den ønskede varme niveau.

•Rengør varmer. Det er muligt at varmeren har samlet støv og snavs fra gulvet. Dette kan forhindre varmelegeme fra distribution af varme i hele lokalet og den ønskede temperatur.

Kortindgangsdør service professionel. Hvis alt andet fejler, skal du muligvis har et professionelt udseende på enheden nærmere for at bestemme eller ej, nogle af de andre dele funktionssvigt og forhindrer varmer i at fungere korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com