Min flisebelagt balkon er utæt

July 9

Flise balkoner er typisk lavet af keramiske fliser, der er installeret over en cement balkon ramme, selv om nogle gange en træ undergulv bruges i stedet. Disse balkoner tilbudt mere stil indstillinger end den konkrete udformning, men de kan også udvikle lækager, især hvis de er installeret forkert eller hvis mangler udvikle i deres flise materialer.

Imprægnering

Flise balkoner har imprægnering, men disse materialer er ikke altid pålidelig. Mange balkon er udstyrede med membraner nedenunder flisen, der beskytter bunden af altanen fra utæt vandskader. Desværre, flisen, selv kan tillade vand at sive igennem, især hvis det ikke er forseglet korrekt, hvilket så fører til fanget vand i balkonen. Det er også muligt at beskadige membranen, oprettelse af utætheder og revner.

Dræning

Fliser kan oprette et ekstra lag af materiale, der er bygget op omkring balkon døre. Med nogle døre, såsom glidende glas versioner, kan regn, der falder på balkonen blive fanget i den nye kløft, der er oprettet mellem flisen og døren. Hvis dette vand ikke er hurtigt drænet, kan det sive ind i væggen, forårsager utætte problemer for balkon og omkringliggende materialer.

Skrånende

Altaner i vådt klima bør altid være skrånede lidt i kanterne, således at vandet kan nemt slippe i stedet for at samle midt på balkonen. Men selvom rammerne af balkonen kan udformes med denne skråning, kan flise installeret over det ikke har den rette vinkel. Dette kan føre til poolede vand og forkert dræning.

Fliser revner

Flise ikke evigt: injektionsmørtel anvendes mellem fliser har en meget kortere levetid. I barske vejrforhold, kan injektionsmørtel udvikle revner og huller. Disse åbninger tillade fugt at sive ind i den flise, som løsner flise obligationer til balkon og skaber revner i fliserne selv. Injektionsmørtel skal omhyggeligt vedligeholdt og overvåget når det bruges på altaner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com