Min Franke varmt vand Tank lækager

December 22

Franke varmt vandtanke er stand-alone haner installeret på en vask, der giver instant varmt vand ved en temperatur på cirka 88 grader Celsius. Hvis vandtanken er utæt, kan nogle fejlfinding af problemet være i stand til at stoppe lækagen og få Franke enhed tilbage til normal drift.

Franke vandvarmer

Franke varmt vandsystemer er beregnet til brug i et køkken eller et andet miljø, hvor små mængder af varmt vand er nødvendige på efterspørgslen. Enheden er ikke tænkt som en helhed-hjemmet vandvarmer med store mængder af varmt vand på efterspørgslen. Dog kan vandtanken producere op til 60 kopper varmt vand i timen.

Vand dryp

En lille mængde vand drypper eller siver ud fra Franke varmtvandsbeholder er normal. Dette er en funktion af automatiske trykbærende system, som giver mulighed for noget vand at afslutte for at forhindre en farlig ophobning af trykket inde i systemet. Hvis mængden af vand siver er lille og stopper inden for et par minutter ved at bruge varmt vandsystem, betragtes dette som normalt.

Vandtemperaturen Tank

Hvis vandet siver ud fra vandtanken er overdreven eller varer mere end et minut eller to, er nogle fejlfinding nødvendig. Justere Franke varmt vand temperatur kontrol knop, beliggende på toppen af tanken, mod uret for at sætte enheden i en lavere temperatur. Dette kan ofte mindske trykket i tanken og stoppe enhver lækker.

Andre fejlfinding

Når Franke vandvarmer holder utæt, er der et par andre ting, du kan prøve. Ordne vandledninger fra tanken, da en blokeret vandstrømmen kan forårsage lækager eller drypper. Derudover sluk Franke vandtank og fjern stikket på den tank, der fører til vand slange. Rens filteret mesh med vand for at fjerne murbrokker og geninstallere, og derefter erstatte stikket. Kontakt Franke, hvis tanken fortsætter med at lække.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com