Min franske døre holder fast på at pakninger

January 19

Min franske døre holder fast på at pakninger

Franske døre er dobbelte døre, der åbner på hængsler knyttet til modsatte ender af en stor døråbning. Når open, giver franske døre et stort rum til at lade luft ind i et rum eller flytning af store objekter gennem. Franske døre er også attraktive når lukket, ofte beskæftiger omfattende rammer og flere ruder af glas. Nogle franske døre kan holde lukket på grund af problemer med en pakning eller weatherstripping omkring dørene selv.

Indvendige døre

Franske døre, der adskiller værelser i et hjem er primært til beskyttelse af personlige oplysninger og dekoration. Fleksibel pakninger, der kører rundt indvendige franske døre kan være på plads i tilfælde af dørene er installeret som udvendige døre, eller for at forhindre luft, støv og lyd fra rejser mellem værelser. Hvis pakninger forhindrer åbning indvendige franske døre, kan du blot skåret pakninger til en mindre størrelse ved hjælp af en hobbykniv og en lineal.

Udvendige døre

Franske yderdøre stole på pakninger til at holde varm luft inde i løbet af vinteren og varm luft ud i sommermånederne. Kvaliteten af en udvendig fransk dør isolering, herunder glas og træ, samt pakning, påvirker dit hjems samlede energieffektivitet. Kontroller for at sikre, at ydre fransk dør pakninger ikke er stikning fordi de er flossede eller kommer løs, der kan ske på grund af eksponering for elementerne. Erstat eller vedhæfte pakninger i stedet for at skære dem.

Køleskab døre

Nogle køleskabe bruger franske døre, så du får adgang til separate rum enkeltvis eller ved hjælp af en døren til fryseren adgang på side-by-side modeller. Pakninger er vigtige for køleskab franske døre, fordi de ikke kun holde maden kold, men også forhindre køleskab fra arbejde for hårdt og brændende dets compressor for tidligt. Hvis dit køleskab dør pakninger stick, skal du sikre, at de sidder ordentligt i de kanaler, der holder dem. Hvis de er klistret på grund af forringelse eller revnet og flosset, bestille udskiftning pakninger og installere dem for at holde dit køleskab fungerer korrekt.

Generelle Tips

Fransk dør pakninger surround typisk begge døre, møde på center hvor de to døre kommer sammen når lukket. Hvis én dør lukker i en stilling, der er frem af sin partner, at døren burde have den yderste pakning. Du skal muligvis også lukke franske døre i den rigtige rækkefølge for at have pakninger og låsen linje op korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com