Min Frigidaire Front Load skyl virker ikke

October 16

Min Frigidaire Front Load skyl virker ikke

Skylning er en vigtig del af i vask, fordi det fjerner sæberester fra dit vasketøj. Under skylning, skal vaskemaskinen fylde med vand da sæbevand var bare drænet fra vaskemaskinen karret. Hvis din skive ikke er påfyldning, kan du muligvis foretage fejlfinding af dette problem uden hjælp fra en tekniker.

Vandhaner

Bekræfte, at de varme og kolde vandhaner er både tændt og klar til at levere vand til vaskemaskinen. Hver vandhane skal være helt åben for den maksimale mængde af vand til at flyde ind i maskinen. Drej hane håndtag med uret for at åbne dem fuldt ud.

Vandforsyning

Vaskemaskinen vil ikke fylde for skylning, hvis vandforsyningen ikke er tilstrækkelig. Du kan have til at flytte din vaskemaskine til en anden hane, hvis vandforsyningen er dårlig i vaskerum. Det er muligt, at det er et midlertidigt problem, og hvis du har tid du kan vente med at prøve igen senere. Ellers kan du brug for nogen til at hjælpe dig med at flytte maskinen eller med din VVS.

Vandtryk

Hvis du har lavt vandtryk, vil maskinen ikke fylde med vand til skylning. Undgå at bruge vand i noget andet i huset, når vaskemaskinen påfyldning. Ved ikke rindende vand andetsteds, vil maskinen har anstændigt vandtryk, så det kan fylde.

Indløb slanger

Hvis en knækket bliver i fjorden vandslanger, kan det påvirke, hvordan vandet kommer ind i vaskemaskinen. Slangerne er tilsluttet bag på maskinen. De strækker sig fra vaskemaskinen til vandhaner, som er, hvordan du nemt kan identificere dem. Glatte nogen kinks i slanger at få vaskemaskinen til at udfylde for skylles.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com