Min Frigidaire frontlæsser ikke tømme skyllemiddel

December 3

Min Frigidaire frontlæsser ikke tømme skyllemiddel

Frigidaire front-loading vaskemaskinen distribuerer rengøringsmidler til din vask eller skylning baseret på de indstillinger, der er angivet pr. rengøring belastning, og bruger en skuffe til dispenser til automatisk tømme den passende mængde væske ind i den Tøjvask belastning. Problemer med stof skyllemiddel-rummet er ofte forårsaget af træsko i vaskemaskinen eller dispenser skuffe, og forhindrer korrekt udlevering af dit vasketøj skyllemiddel.

Tilstoppede Dispenser skuffe

Dispenser skuffe indeholder tre særskilte rum, der er specifikt for den vigtigste vask vaskemiddel og skyllemiddel og blegemiddel. Skyllemiddel efterlader en rest, der over tid kan tilstoppe de skuffe afløb åbning for skyllemiddel, som kræver manuelt at fjerne stof skyllemiddel rum og skrubbe off rester. Når renset, bør skyllemiddel dræne ordentligt ind på dit tøj.

Cyklus afbrydelse

En cyklus afbrydelse før den dispenser afdrypning proces forhindrer skylning fra fortsætter og udlevering af skyllemiddel. Tjek din skive netledningen at sikre forbindelsen er sikkert i stikkontakt, eller åbne den skive dør og smække det lukke for at sikre den skive døren ikke åbnede ved et uheld under rengøring cyklus.

Ren skive

Ren skive cyklus på Frigidaire skive fjerner rester ved at vaske indersiden af skive at rydde oprustning og opretholder den skive ydeevne når udføres på månedsbasis. Alt tøj skal fjernes, inden du kører systemet rengøring cyklus, da høje temperaturer bruges til at rense vaskemaskinen kan beskadige dit vasketøj.

Forebyggelse

Forebyggelse af stof skyllemiddel dispenser emner er muligt ved manuelt at fjerne dispenser skuffe fra vaskemaskinen og skrubbe indersiden af skive med en skrubbe pad hver to til tre uger for at reducere rester ophobning. Dispenser skuffe har en knap i nærheden af ryggen, der tillader dig at fjerne skuffen fra vaskemaskinen for nem rengøring. Ud over rengøring, brug kun høj kvalitet blødgøringsmidler til at forhindre rester.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com