Min Frigidaire FRS20ZRGD6 køleskab bliver ikke koldt

June 3

Frigidaire FRS20ZRGD6 er et køleskab med en vand og is dispenser, kød keeper, høje opbevaring rum og rotary temperaturkontrol ringer. Hvis køleskabet ikke bliver koldt nok, kan grundlæggende fejlfinding bestræbelser ofte få køleskabet koldt igen, selv om nogle gange professionel service er nødvendig.

Magt

Tjek power til køleskab Frigidaire er nemt mærkbar ved at se hvis lyset tændes, når køleskab eller fryser døren åbnes. Kontrollere strømkablet, og tilslut ledningen fast til stikkontakten. Erstatte hus sikringen eller nulstille afbryderknappen, hvis det er nødvendigt.

Temperatur kontrol

Både køleskab og fryser temperatur er angivet ved hjælp af roterende skiver i kølerummet. Slå kontrollen mod uret mod ordet "Kolde" på begge ringer til at sænke den interne temperatur. Tillad hele enheden mindst 24 timer for at få koldere og forsøge at holde dørene lukket så vidt muligt at begrænse den varme luft, der kommer ind i køleskabet.

Døre

Mere ofte køleskab og fryser dørene er åbne, jo hårdere enheden skal arbejde for at blive kolde. Hvis dørene er blokeret af food elementer eller døren pakning er beskidt eller split, døren vil ikke forsegle og den indre temperatur vil stige. Ren døren pakning med en fugtig klud. Hvis pakningen synes at være tørt eller sprødt, tilføje et tyndt lag vaseline som smøremiddel. Hvis pakningen er brudt, kræver Frigidaire service.

Kondensatoren

Kondensatoren spolerne er ansvarlig for den kølige luft, der kommer ind i køleskabet og ofte mister kølekapacitet når beskidt. Afmonterer køleskabet og løft nederste kølergrill. Brug en blød børste eller en støvsuger med en penselværktøj til at rengøre kondensatoren bredbånd under køleskabet. Rense ventilationskanaler luften på bagsiden af køleskabet bagud for bedre luft flow og mere præcis køling. Kontakt Frigidaire hvis køleskabet stadig ikke bliver koldt efter fejlfinding metoder har været forsøgt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com