Min Frigidaire højeffektiv tørretumbler ikke tørring mit tøj

July 28

Få stoffer ren er kun halv job på tøjvask tid — tøj og andre varer skal tørres, før de kan returneres til deres skuffer eller hængt op i et skab. Der er en række mulige årsager hvorfor din Frigidaire højeffektiv tørretumbler kæmper for at fjerne fugt fra tøjet, hvoraf selskabet adresser i sit hjem reparation rådgivning til kunder. At identificere og løse mindre problemer med tørring er ofte muligt uden værktøjer eller en tekniker.

Beskidte fnug Filter

Lint fælden, som er beliggende inde i et slot i dørkarmen, stopper støv fra tørringen fra stikning til tøj eller akkumulere i udstødningsrøret. En ophobning af lint sinker tørring og udgør en alvorlig risiko for brand; filteret skal rengøres ved begyndelsen eller afslutningen af hver cyklus. Skub det ud af sit slot, skrab de indsamlede lint i skraldet og udskifte filteret.

Den overloadede tromle

Som en generel regel, et vaskeri load er lig med en hårtørrer belastning. Pakning voluminøse varer eller en stor mængde af tøj i tørretumbleren reducerer luftstrømmen og sinker fugt fjernelse. Prøv at bryde belastningen i halvdelen til at se, om luftstrømmen og tørretider forbedre. Altid tørre voluminøse varer såsom dyner, tykke tæpper og gardiner i en separat belastning.

Sikringer eller Breakers

Frigidaire tørretumblere er beskyttet af et par sikringer eller breakers, afhængigt af opsætningen i dit hjem. Apparatet kan starte spinning men undlader at varme op, hvis en af par sikringer eller afbrydere har udløst eller blæst. Ændre eller nulstille sikringer eller breakers som nødvendigt, og prøv cyklussen igen.

Tom Tank (propan modeller)

Hjem uden en forbindelse til en vigtigste gasforsyning ofte bruge LP eller propan tanke for deres gas-drevne apparater. Sørg for, at der er tilstrækkelige resterende brændstof i tanken, hvis tørretumbleren undlader at varme op. Andre apparater i dit hjem vil stoppe med at arbejde på samme tid hvis gasforsyningen er udtømte.

Lav spænding (elektriske modeller)

Nogle Frigidaire højeffektiv tørretumblere har brug for en særlig 240-volt forbindelse at opnå ordentlig tørretider. Normale amerikanske afsætningsmuligheder giver en 120-volt forsyning, mens andre levere 208 volt, som stadig kan være utilstrækkelig. Tørring tager 20 procent længere med en 208v forsyning i forhold til 220v. Kontakt en elektriker, hvis du har mistanke om din tørretumbler er blevet installeret forkert.

Forkert Installation

Udstødningsrøret spiller en vigtig rolle i at holde tørretumbleren fungerer effektivt. Rørene bruges til at formidle luft ud af apparatet skal være 4 inches i diameter og lavet af et fleksibelt eller stift materiale. Periodisk afbryde udstødning at kontrollere lint blokeringer eller animalsk eller insekt reder, der kan blokere luftstrømmen. En blokeret eller dårligt installeret udstødning udgør en brandrisiko og sinker tørring gange.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com