Min Frigidaire Ice Maker gør ikke fylde & der er ingen vand i rør fører til det

July 6

Min Frigidaire Ice Maker gør ikke fylde & der er ingen vand i rør fører til det

De fleste moderne Frigidaire køleskabe er fremstillet med en ismaskine i fryserum. Dette enkle system tillader apparat til at trykke ind i husets vandforsyning til at levere en konstant strøm af isterninger. Men til tider kan opstå et problem og vand gør det ikke op til det punkt hvor ismaskine kan bruge det. I dette tilfælde bør en grundlæggende fejlfinding tilgang føre til en simpel løsning uden at behøve at kalde en reparatør. Begynde fejlfindingsprocessen ved at kontrollere vandforsyningen.

Levering

Når en Frigidaire ismaskine fylder ikke og der er ingen vand i røret fører til det, betyder det, at vand ikke gør det fra huset levering til køleskabet. Den første ting at tjekke er, at vand ventilen er åben. Hvis ikke, resultatet er det samme som hvis du slukket en spidsende i vasken: ingen vandgennemstrømning og ingen is. Det er muligt ventilen var ved et uheld slukket og nogen glemte at tænde den igen. Under alle omstændigheder kunne dette fix være så let som at åbne ventilen.

Ventil

Udover at være lukket, kunne vand ventilen har et par andre spørgsmål, der kunne forhindre ismaskine fra påfyldning. Kontroller, at den fødeledning fra ventilen til køleskabet er en ¼-tommer linje. Nogle ventiler har mindre åbninger, som vil forhindre Frigidaire ismaskine i at fungere korrekt. Derudover over tid kan blive tilstoppet filter inde i ventilen med mineraler og sediment fra vandet. Udskiftning eller rengøring det kan være alt, hvad der er nødvendigt for at få vandet flyde igen.

Spole

Inde i vandforsyningen er ventilen en magnetventil spole, som styrer de stemplet ventil, der åbner og lukker så vandet i ismaskine ved hjælp af et magnetfelt. Hvis spolen udvikler en pause, magnetiske strømmen afbrydes og stemplet ventil ophører med at arbejde. Du kan inspicere spolen ved demontering ventilen, men sørg for at du har lukket for vandforsyningen i ventilen først. Hvis ikke, bliver resultatet en kontinuerlig spray ind i huset.

Overvejelser

Holde inde indre at ismaskine temperatur skal indstilles til mindst 5 grader Fahrenheit eller koldere kan fungere korrekt. En simpel justere temperatur dial kan kickstarte isen at gøre processen igen. Når det kommer til gør det selv-reparationer, kan være praktisk at rense ud en gamle filter skærmen, en tandbørste, og et volt-meter er nødvendigt at teste magnetventil spolen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com