Min Frigidaire Ice Maker Tube holder frysning

November 24

Min Frigidaire Ice Maker Tube holder frysning

Frigidaire ismaskine rør fryse normalt op nu og da. Når dette starter sker flere gange om ugen, er det en indikation af et problem. Frosne fyld rør har flere underliggende årsager. Fejlfinding for at fastslå årsagen, og derefter kalde Frigidaire for at finde en lokal dele distributør, så du kan reparere en ismaskine.

Quick Fix

Tø fyld rør dig selv. Først, åbne fryseren og finde fylde røret. Det er beliggende inde i ismaskine på ryggen fryser væg. Du kan være at se ice med en lommelygte. Trække ud is bin og fryser indholdet på måde. Tilslut en føntørrer og føntørre fylde røret på lav. Røret smelter i et par minutter.

Årsager

Vandtryk til at fylde røret er for lavt eller vandlinjen er tilstoppet med snavs kan forårsage en fyld tube til gentagne fryse. Hvis sadlen ventil tilsluttes vandforsyningen fylde røret ikke er den rigtige model eller er tilstoppet, fører dårlig fit til en frossen fyld tube. Alle køleskabe har en anbefalede vand trykområde. Frigidaire anbefaler aldrig lade vandtrykket falder under 20 psi.

Yderligere reparationer

Sluk for strømmen til køleskabet, mens du foretager fejlfinding. At kontrollere vandlinjen, trække køleskabet fra væggen og skru tilbage. Identificere den langt rør kører til fryseren. Dette er vandlinjen. Skru linjen udsætter filteret. Rengøring filter under køkkenvasken fjerner snavs. Hvis filteret er virkelig tilstoppet, skal du installere en ny. Hvis vandlinjen ser godt ud, skal du kontrollere sadel ventil. Det er typisk knyttet til dit køkken vasken rør via en kobber linje. Skru ventilen. Rense det med en knappenål. Vedhæfte sadel ventilen.

Tips

Mens du inspicerende sadel ventil, Sørg for det er helt åben. Vandtrykket er lavt, hvis denne ventil er delvist lukket. Åbne det ordentligt giver ismaskine vand nok til at fryse ikke gentagne gange. Hvis ismaskine fortsætter med frysning, vandtryk er dit hjem lav. Check vandtrykket regelmæssig, som typisk ligger under slange opførelsen på forsiden af dit hjem. Øge vandtrykket, hvis nødvendigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com