Min Frigidaire køleskab døren lukker ikke ordentligt

April 30

Frigidaire køleskab døre kommer med alle slags hylder og siloer til oplagring, og fryser døren er ofte placeringen af is og vand dispenser samt et Kontrolpanel til køleskabet. På trods af så mange funktioner og features er en af de ting, du ikke kan forvente køleskab skal ikke lukke. Hvis køleskab eller fryser døren ikke lukkes korrekt, kan tackle situationen tage et par skridt.

Hylder og placeringer

Frigidaire køleskabe har en bred vifte af hylder, placeringer og skuffer, at glide ind og ud eller åbne og lukke. Hvis en eller flere af disse containere ikke er lukket ordentligt, kan døren forhindres i at lukke ordentligt. Kontroller hver skuffe, hylde og bin og skubbe alt lukket eller tilbage, væk fra døren.

Fødeemner

En anden kilde til obstruktion er en fødevare, der er blevet oprettet for tæt på døren og blokerer døren fra forsegling lukket. Flyt fødevarer et par inches tilbage fra den forreste kant af køleskab hylder, så der er ordentlig clearance og dørene kan lukke.

Døren pakning

Gummipakning på køleskab og fryser døre kan i sidste ende ophobes nok snavs eller snavs, at døren ikke kan forsegle korrekt. Rengør døren pakning med varmt, sæbevand vand, og derefter bruge en ren, fugtig klud til at fjerne enhver sæberester fra pakningen. Tør pakning med en klud, og anvende nogle vaseline på ethvert område af den pakning, der er bøjet, foldet over eller sidder fast på plads.

Niveau køleskabet

Hvis Frigidaire køleskabet ikke er plan, kan døren ikke blive lukket. Du kan kontrollere dette ved at angive et niveau på toppen af køleskabet og kontrollere boble i den midterste rude. Hvis boblen ikke bliver centreret, køleskabet har brug for ekstra nivellering. Løft højre og derefter til venstre klip på hver side af tå gitteret og åbne dørene, så tryk fast mod toppen af gitter, indtil toppen udgivelser fra køleskabet. Træk i bunden af gitter ud indtil bunden udgivelser fra hængslerne og gitter kommer løs. Lukke køleskab døre igen og bruge en flad skruetrækker til at justere rullerne på hver side af forreste del køleskab. Bemærk at nogle modeller har en stilleskrue i hængslet, der skal fjernes, før rullerne kan justeres. Disse køleskab modeller kræver brug af en 7/16-inch skruenøgle til at vende de justerbare skruer. Drej i urets retning at hæve rullerne eller mod uret for at sænke rullerne. Fortsætte justeringer indtil niveau boblen er center og døren lukkes automatisk, når åbnede halvvejs. Returnere sætskruen på gældende modeller, når døren åbnes og lukkes nemt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com