Min Frigidaire køleskab Ice Maker fylde ikke helt

March 15

Min Frigidaire køleskab Ice Maker fylde ikke helt

Frigidaires linje af køleskabe alle indslag is beslutningstagere, at undvære is ud af fryserum. Bin i ice maker forsamling fangsterne al isen, men til tider kan opstå en fejl, der forhindrer bin fra påfyldning helt. Problemet kan skyldes vand ventil problemer, forhindringer eller sensor arm positionering spørgsmål. Disse er alle almindelige fejl, du kan foretage fejlfinding af og reparere i korte orden uden hjælp af en professionel. Tidligere køleskab fejlfinding erfaring er ikke påkrævet.

Afspærringsventil

Kontroller vand shut-off ventil nær bunden af den bageste del af Frigidaire køleskab. Flyt køleskabet væk fra væggen, så du kan få adgang til ryggen, derefter finde den ventil, som bærer en karakteristisk håndtag. Dreje håndtaget mod uret for at sikre, at ventilen er helt åbent, at tillade en fuld vandføring til køleskabet og dens ice maker.

Ice Bin opbygning

Sikre, at der er nogen forhindring i din is bin på grund af store bidder af is, der har dannet optøning og genindfrysning. Disse ice bidder kan ændre placeringen af sensor arm, hvilket resulterer i en stopper for is produktion, der kan forlade Frigidaire ismaskinen bin kun delvist fuld. Fjerne de unormale ice bidder fra bin at rette op på problemet.

Manuel Sensor Arm positionering

Sikre sensor arm i ismaskinen ikke bliver hængende i en forkert position. Denne arm bør ikke være forhøjet i sin "op" position, ellers is produktion vil straks stoppe, forlader en delvist full ice bin, vil i sidste ende tomme som du fortsat bruge mere is. Flytte sensoren arm tilbage i sin sænket position ved at trykke ned på arm forsigtigt med hånden.

Elektriske sele fejlfinding

Sikre den elektriske seletøj til Frigidaire's ice maker ikke blive afbrudt. Når sele mellem ismaskinen og fryserum bliver afbrudt, ismaskinen vil mislykkes og is vil ikke blive tilføjet til bin. Den elektriske seletøj til ismaskinen er placeret på sin bag, mens den køleskab sele kan findes på bagsiden af fryserum, inden for hvilken ismaskinen er opstaldet. Hver seletøj har en fane eller lås. Skubbe hver lås i den anden at genoprette seler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com