Min Frigidaire køleskab ikke opholder sig kolde

March 3

Min Frigidaire køleskab ikke opholder sig kolde

En varm køleskab forårsager fødevarebårne bakterier til at udvikle hurtigere og sætter potentielt mennesker i fare af madforgiftning. Der er en række mulige årsager til din Frigidaire køleskab har problemer med at bo cool; misbrug undertiden eller dårlig opsætning af køleskabet forårsager apparat er vanskeligheden at opretholde en konstant temperatur. Undersøge apparatet, hvis garantien er udløbet. Flere af de mest almindelige afkøling problemer har enkle løsninger.

Termostat

Termostaten er del af det køleskab, der regulerer temperaturen og fortæller motoren at køre. Indstilling af termostaten for høje forårsager motoren til at køre mindre og den indre temperatur til at stige. Justere indstillingen af termostaten til kølerummet til 37 grader Fahrenheit med op og ned pilene på kontrolpanelet. Betydelig temperaturændringer tage omkring 24 timer.

Døren venstre åbne/revnet sæler

En gummipakning holder kolde luft inde i køleskabet, når døren er ordentligt lukket. Sørg for at døren lukker ordentligt. Flasker, krukker og andre pladskrævende varer på hylderne i døren kan holde døren lidt klem og så kold luft at undslippe. Kontrollere døren segl for tegn på skade: opdelinger, tårer og korrosion skabe samme effekt som lader døren stå åben. Arrangere at have seal erstattet, hvis skaden er alvorlig.

Køleskab placering

Køleskabet tager luft fra omgivelserne, koeler det og pumper det ind i fryseren og friske fødevarer rum. Placere køleskabet ved siden af en ovn, tørretumbler, radiator eller anden varmekilde vil få motoren til at arbejde hårdere og kan forårsage forhøjede temperaturer. Overvej at flytte køleskabet eller varmekilde længere væk for de bedste resultater.

Strømforsyning

En periodisk problem med strømforsyningen til køleskabet kan så luften at varme op; Kontroller, at netledningen er fast sluttet til en stikkontakt uden brug af en forlængerledning eller en anden adapter. Den spænding, der kræves af køleskabet kunne overbelaste en forlængerledning, forårsager det kort ud. Kontrollere sikring eller hammerens beskytte kredsløbet hvis stikkontakten ikke virker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com