Min Frigidaire Limited skive har en brændende gummi lugt fra karret

February 17

En brændende gummi lugt fra karret kunne tyde på et problem med bælte på en Frigidaire Limited skive. Den eneste måde at være sikker på er at inspicere det bælte tilstand. Indtil du kan bekræfte, at lugten kommer ikke fra en defekt vaskemaskine komponent og ikke noget placeret i din skive, stoppe med at bruge maskinen. Ellers risikerer du at forårsage yderligere skader til din vaskemaskine.

Over indlæste vaskebalje

Mere vasketøj du placerer i din Frigidaire Limited washer, de mere bælte har til at strække sig for at slå karret. Hvis selen bliver overbebyrdet, kan det give off en brændende gummi lugt. Lugten svinder som regel ikke længe efter vask slutter, og medmindre du køre usædvanligt store belastninger hele tiden; bæltet er sandsynligvis fint og vil genoptage sin normale form. Fyld ikke for meget i karret for at undgå at belaste bæltet. Vask bulkier elementer, såsom dyner, hund senge og gardiner, på et møntvaskeri, der har en industri vaskemaskine.

Slidte bælte

Et bælte, der bliver strakt ud over tid kan forsinkes eller pause, hvilket gør en vaskemaskinen karret lugter brændt gummi. Hvis disse problemer opstår, vaskemaskinen kan også gøre en hvinende støj eller du kan høre en flagrende lyd fra en revet bælte slår sider af skabet. Derudover har du måske bemærket at den balje bevægelser bliver mere uregelmæssig, før det endelig kommer til slibning stå. Begrænset vaskemaskinen kan ikke udføre en rutinemæssig vask med en beskadiget bælte. Kontakt Frigidaire at erstatte den.

Kortsluttet Motor

Selvom du måske opdage et brændende gummi lugt fra en vaskemaskinen karret, kan lugt faktisk komme fra motor nedenunder. Hvis motoren på en Frigidaire Limited skive kort kredsløb, kan det fremkalde en lugt, der svarer til brændt gummi. Kontakt Frigidaire at planlægge en service aftale. En tekniker vil vurdere motoren og sikre, at det ikke er i forfald.

Alt for mange kemikalier

Bruger for meget sæbe eller kemikalier i din Frigidaire Limited skive kunne give ydre karret en brændt gummi lugt, ifølge Appliance støtte. Dette problem sker normalt, når du lægger i flere rengøringsmiddel end nødvendigt for en bestemt vask belastning størrelse og derefter Brug ikke din skive igen i flere dage, hvilket kan forårsage en ildelugtende rester til form i karret. Hæld en blanding af 2 kopper hver skålen vaske og blegemiddel til din vaskemaskine. Køre en tom vask på indstillingen varmt vand. Åbne den skive låg, når det er fuldført agitation cyklus for at give tid til løsning at trænge igennem resten og fjerne lugt. Efter omkring 15 minutter, luk låget for at genstarte cyklussen. Vask en belastning af hvide næste til at gøre visse alle blegemiddel er gået forudgående til vask en belastning med farvede tekstiler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com