Min Frigidaire Model FRS26R4A holder frysning

September 19

Frigidaire FRS26R4A er en side-by-side køleskab med standardfunktioner, der omfatter en vand og is dispenser, individuelle rotary ringer for fryser og køleskab temperaturregulering og en automatisk afrimning system. Hvis dit køleskab holder frysning, er der flere ting, der kunne være årsag til problemet.

Temperatur kontrol

En mulighed er at temperaturkontrol i enheden er indstillet for koldt. Slå både køleskab og fryser ringer til en varmere indstilling såsom "Fabriksindstilling" pil på skiven. Når du har ændret temperaturen, lukke dørene og lade dem lukke i mindst 12 timer, mens termostaten justerer.

Blokerede luftstrøm

Hvis temperaturen er angivet til et passende niveau for enheden, kan blokerede luft flow i køleskabet være ansvarlig for udviklingen af frost inde. Holde fødevarer fra udluftninger beliggende på bagsiden og siderne af køleskab og fryser. Dette hjælper med at holde luft bevæger sig i hele apparatet og opretholde korrekte temperatur.

Kondensatoren spoler og Fan

Kondensatoren spolerne er delvist ansvarlig for temperaturen i køleskabet og fungerer muligvis ikke korrekt, hvis de får alt for snavsede eller tilstoppede. Afbryd strømmen til køleskab Frigidaire. derefter fjerne den forreste adgang gitter og brug en støvsuger med en børste til at rense ud kondensator spolerne inde. Flytte rundt på bagsiden af køleskabet og fortsætte med rensning af kondensator spoler, som ligner en flad sort enhed, samt kondensator ventilatoren. Returnere gitteret, og genoprette magt.

Reparation nødvendig

Hvis fejlfinding bestræbelser og rengøring ikke gendannes korrekt temperaturer i køleskabet og stoppe enheden fra frysning op, skal du måske ekstra service. Termostaten kan brydes, eller luft spjæld eller kølemiddel systemet muligvis defekt; disse problemer kræver professionel hjælp.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com