Min Frigidaire Model FTF2140ES1 vil ikke køre

March 16

Frigidaire FTF2140ES1 er vaskemaskine tørretumbler-action, der sælges online og i flere hjem detail og apparatet butikker. Vaskemaskinen har en begrænset garanti til at beskytte ejere hvis reparation eller vedligeholdelse er nødvendig på nogle komponenter eller funktioner i vaskemaskinen. Hvis vaskemaskinen ikke vil køre, kan ejere forsøge at løse situationen selv før du ringer til tjenesten.

House magt

Tag et kig på stikkontakten, hvor vaskemaskinen er tilsluttet. Hvis netledningen er løs, skub det ind i stikkontakten i væggen, indtil det er sikker. Stikkontakten skal være en jordet tre-ben-typen. Derudover kontrollere sikring eller afbryder for vaskemaskinen og erstatte eller nulstille det om nødvendigt. Dette er sandsynligvis i tilfælde af en nylig strømafbrydelse.

Vandforsyning

Frigidaire vaskemaskine vil ikke køre, hvis der er ingen vandforsyning. Find vandforsyning vandhaner tilsluttet vaskemaskinen og sørg for de er åbne. Dette indebærer sædvanligvis, at dreje vandhaner på eller mod uret for at åbne dem. Vandlinjen skal være lige og ikke bøjet, blokeret eller snoet.

Skive komponenter

Der er visse komponenter på vaskemaskinen, der skal være på plads for at vaskemaskinen til at fungere. Dette omfatter dispenser skuffe, der skal lukkes helt. Derudover dør på vaskemaskinen skal fastlåses lukket i for at køre. Tryk på "Start" for at indlede den vask, du har valgt.

Motor

Hvis Vaskemaskine motor har overophedet, vil enheden automatisk slukke. Sluk ikke vaskemaskinen hvis dette sker. Bare vente 30 minutter at se hvis vaskemaskinen vil tænde automatisk. Hvis maskinen ikke starter efter 30 minutter og andre fejlfinding bestræbelser mislykkes, kan motoren sig selv brudt eller beskadiget. Ringe Frigidaire eller et andet service professional for reparation rådgivning eller assistance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com