Min Frigidaire opvaskemaskine sæbe dør sidder fast

November 7

Flere mulige årsager konto for hvorfor vaskemiddel cup på Frigidaire opvaskemaskine kan sidde fast, men uanset årsagen, resultatet er ofte beskidte retter, en dårlig lugt i opvaskemaskine og vaskemiddel fast i dispenseren. Fejlfinding af dette problem måske at identificere problemet og få sæbedispenser arbejder igen.

Ukorrekt lastning

Den måde, Frigidaire opvaskemaskine er indlæst kan påvirke eller ej i vaske-og rengøringsmidler cup kan åbne som store emner foran stativerne kan blokere dispenseren. Frigidaire anbefaler, at mindre elementer er angivet på den øverste rack og større stykker langs venstre og højre side af bunden rack og i bageste, men ikke i fronten, som vil holde rummet klart foran dispenseren.

Rest

Når vaskemiddel, skyl støtte eller mad rester bliver spildt på sæbe cup låg eller skifte men er ikke renset, kan klistrede forårsage låg til at blive fanget. Du bør rense dispenseren, låg og skifte på en regelmæssig basis med en ren, fugtig klud til at sikre en korrekt gennemførelse og for at forhindre opvaskemaskine sæbe fra sammenklumpning. Følge af tørring cup med et håndklæde, så at enhver resterende fugt ikke skaber yderligere stikning.

Rengøringsmiddel

Mens fugtige forhold eller rester kan gøre dispenser døren stick, en anden synderen er gamle vaskemiddel fordi gamle vaskemiddel ikke opløses fuldstændigt og kan også forårsage døren til at sidde fast til det delvist opløste (og derfor klistret) sæbe inde dispenseren. Hvis vaskemidlet er flere måneder gamle, kassér og bruge friske opvaskemaskine sæbe, der er gemt i et køligt, tørt område for at forhindre eventuelle yderligere klumper.

Dørkontakt

Et andet muligt problem er, hvis parameteren døren sidder fast på dispenser cup. Prøv at skifte skifte frem og tilbage for at se, hvis låget vil frigive. Hvis låget er lukket, Tryk ned på den lille hvide håndtag beliggende på den nederste kant af kop til manuelt at udløse cup. Afbrydelse af opvaskemaskine cyklus før den er færdig kan betyde at vaskemidlet ikke er endnu blevet løst, og døren forbliver lukket. Luk opvaskemaskine og tryk på "Start/Annuller" for at genoptage vaskemaskinen, eller starte en ny vask, hvis den forrige cyklus ved et uheld blev annulleret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com