Min Frigidaire ovn Display er ude og vil ikke tænde

January 1

De fleste Frigidaire ovne har displaypanel med et ur og nøglen puder til madlavning funktioner, selvrensende, en køkken tidtager og eventuelle fejlkoder, der kan vises. Men hvis visningen ovn er ude og lyser ikke, nogle fejlfinding kan hjælpe identificere problemet og får displayet orden igen.

Strømsvigt

Hvis din Frigidaire ovn har mistet magten, ovn-displayet lyser ikke, og kontrol puder vil ikke fungere. Erstatte eller nulstille sikring eller circuit breaker til genoprette magt skal ovnen eller netledningen, hvis ledningen er tilgængelig. Vent i 30 sekunder og derefter tilslutte netledningen tilbage i en stikkontakt til at nulstille systemet.

Lockout funktion

De fleste Frigidaire ovne har en lockout funktion til at forhindre uautoriserede brugere i programmering eller brug af ovnen. Når lockout funktion er engageret, Kontrolpanel fungerer ikke og vil ikke blive belyst. Deaktivere lockout funktion ved at holde lås ikon tastatur i tre sekunder, indtil der lyder et bip, og "door OPn" vises på displayet. Ovn displayet skal nu arbejde normalt.

Tidligere funktion

Visningen ovn kan ikke lyser op og vil ikke ændre, hvis et tidligere program er stadig aktive, såsom en forsinket start eller forsinkelse selvrensende program. Hvis du ikke er bekendt med en nuværende program eller forsinket start, tryk på "Annuller" for at stoppe alle aktive programmer. Derefter skubbe de ønskede centrale puder for en ny kok eller tiden udvælgelse og tryk på "Start" for at begynde.

Reparation nødvendig

Når magten er blevet restaureret til din Frigidaire ovn og eventuelle operationelle processer, såsom lockout tilstand eller forsinkelse start, er blevet elimineret som problemet, skal du kontakte Frigidaire for service hvis skærmen stadig ikke lyser eller operere. Kontrolelementet elektroniske ovn (EOC) er sandsynligvis defekt og skal repareres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com